Anne Hathaway és kedvenc parfümjei

Anne Hathaway november 12-én ünnepli 35. születésnapját. Vegyes érzéseim vannak Anne-nel, nem kifejezetten kedvelem, igazából semleges érzéseim vannak vele kapcsolatban. Olyan “szomszéd lány” típus, akinél nem érzem, hogy lenne benne valami kis plusz, de győzzetek meg nyugodtan az ellenkezőjéről.

Anne még csak 35 éves, de már komoly karriert tudhat a háta mögött. Valahol a Neveletlen hercegnővel kezdődött, és legutóbbi emlékezetes alakítása A nyomorultak című musicalben nyújtotta. Egyetlen kedvenc filmem van tőle, azaz nem is tőle, csak játszik benne: ez Az ördög Prada-t visel, amelyben kétség kívül Meryl Streep a sztár! Anne itt is a tipikus jó kislány figurát hozza. Valahogy az életben is ilyennek képzelem, és akkor gondoltam rá először hálás szívvel, amikor a instán posztolta szülés utáni, cseppet sem tökéletes mamipocakját, és örömömben tapsikoltam, hogy végre egy őszinte hollywoodi sztár, aki inkább a babájával foglalkozik, nem pedig azzal, hogy a szülőágyról leszállva máris top alakja legyen.

No, de milyen illatokat használhat a jó kislány Anne?

Először is Anne volt az arca a Lancome nem igazán népszerű Magnifique illatának, el is tűnt a parfümériák polcairól. Perzselően meleg-fűszeres illat volt, túl komoly a színésznőhöz. Sokkal inkább illene hozzá a Lancome Hypnose, amely szintén nem egy csitri illat, de sokkal puhább, lágyabb és édeskésebb, mondhatni, kevésbé drámai, ellenben kellően nőies.

Anne igazi signature illata a Chanel Chance, gyakorlatilag az arca is lehetne akár az illatnak! Korunk meghatározó illata pont olyan, mint a bájos hollywoodi színésznő. Nagyvilági, lehengerlő, ikonikus, mégis két lábbal a földön álló, reális nő.

El tudom képzelni, hogy ha Anne egy kis vadságra vágyik, akkor másik kedvencéhez, a Byredo Rose Noir-hoz nyúl. E választásából gondolom, hogy azért benne van a vad, zabolázatlan nő is Anne-ben, és néha lehull ez a “jó kislány” kép róla. A Rose Noir erőteljes rózsaillata a grand dame illata, csodás, vörös szőnyegre termett!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter