Anglia ünnepel, és vele együtt a parfümvilág is!

II. Erzsébet királynő a hétvégén ünnepli trónra kerülésének 60. évfordulóját. E gyémántjubileum érthetően hatalmas ünnep a brit birodalomban, így nem meglepő, hogy az angol érdekeltségű parfümházak, parfümériák is számos limitált kiadású, jubileumi parfümöt adtak ki, vagy éppen adnak kedvezményeket. Lássuk a legjobb ünnepi különlegességeket:

Bond No.9 Queen Elizabeth II.

Gyönyörű üvegben igazi különlegesség, kivételesen egy ízig-vérig amerikai parfümháztól. Íriszgyökér, rózsa, tubarózsa datolyával, lantana levéllel és szerecsendióval.

Penhaligon’s Jubilee Bouquet

Az igazán angol parfümház az eredeti illatot 1977-ben adta ki, mostani változata is igazi angol összetevőket tartalmaz, mint bergamott, kamilla, ibolya, írisz, rózsa, szantál, moha és ámbra.

 

Grossmith Diamond Jubilee Bouquet

Szintén nagy hagyománnyal rendelkező angol parfümház saját jubileumi illattal jelentkezett. A Diamond Jubilee Bouquet a meleg nyári napokra készült, friss citrusos jegyeivel, nárcisszal, gyöngyvirággal és az elmaradhatatlan angolos rózsával és ibolyával.

 

Floris Royal Arms Diamond Edition

A Floris szintén egy régebbi illatát ültette ünnepi köntösbe, rózsával, írisszel, jázminnal, és meleg fás jegyekkel.

 

Clive Christian No.1 Imperial Jubilee

Természetesen Clive Christian sem maradhat ki a sorból, egyik legnépszerűbb illatából adott ki egy limitált kiadású parfümöt,  mely letisztultabb, magasabb koncentrációjú, mint az eredeti No.1.

 

Érdemes ezen a hétvégén az online angol parfümériákban is szétnézni, mert a legtöbb helyen 10-15%-kal olcsóbban vásárolhatunk, mint például az escentual.com oldalon is!

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter