A Lush készen áll a Húsvétra!

Már sokszor olvashattatok a Parfümblogon a Lush egyedi illatairól, termékeiről, hiszen rajongunk mindenért, ami kézzel készített kozmetikum. Most gőzerővel készülnek a Húsvétra, ennek köszönhetően ultra cuki illatos nyuszis kollekcióval állt elő a Lush csapata. Van itt kérem nyuszis fürdőgolyó, nyuszitojásos fürdőgolyók, répás szappan és habfürdő, ami nem csak répa illatú, hanem répa formájú is, igazi must-have darab! 🙂 Három limitált húsvéti ajándékcsomag is beszerezhető, a legkülönfélébb válogatásokkal, a Funny Bunny és Carrot ajándékcsomag nálam kiütötte a cukiságmérőt!

Funny_Bunny-360x360

Ahelyett, hogy agyoncsomagolt, csokitojás alakú kalóriabombákkal támadnád le családtagjaid és barátaid, idén inkább lepd meg őket a Lush limitált szériás, húsvéti fürdőtermékeivel! Ez sokkal barátságosabb húzás mind a derékbőség, mind a környezetvédelem szempontjából. A Lush fürdőgolyói, habfürdői és szappanjai ugyanis szilárdak, ami azt jelenti, hogy tartósítószer-mentesek is, ráadásul csomagolóanyagot sem igényelnek. Azt már mondanunk sem kell, hogy a Lush semmit nem tesztel állatokon, mi a nyuszikat nem kísérleti alanynak, hanem kizárólag a húsvéti termékek ihletőinek tekintjük.
Az idei kínálatban épp úgy megtalálhatók a vadonatúj találmányok, mint a visszatérő kedvencek, és a hangsúly mindig azon van, hogy igazi értéket kapsz a pénzedért.”

6497-carrot-soap_WEB-1-360x360

Az új kollekciót már megtalálhatjátok a Lush üzleteiben és a honlapjukon is, itt mazsolázzatok!

Carrot_gift-500x500

HoppityPoppity-500x500



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter