2010.március 9. – Elindult a Parfümblog!

Nosztalgikus hangulatba kerültem, az évfordulókkal meg hadilábon állok, de most előbányásztam a legeslegelső Parfümblog bejegyzést!

Szóval az úgy történt, hogy Andy Tauer posztolt az instán, hogy 19 éve indította el parfümmárkáját. Ez elgondolkodtatott. És elkezdtem számolgatni, hogy akkor én hol voltam. Csak nem jött össze a matek, ezért a régi blog.hu-s felületen feltúrtam a legelső blogbejegyzésemet, íme: https://parfum.blog.hu/2010/03/09/parfumfuggo



Azt tudom, hogy éppen betegen, náthától legyengülve pihentem otthon, és nagyon erős hívást éreztem arra, hogy blogolni kezdjek. Két szenvedélyem volt: a könyvek és a parfümök. Könyves blogot már több barátom vezetett, meg több magyar nyelvű oldal volt elérhető (lásd moly.hu), de parfümökről blog formájában még senki sem írt. Így született meg a Parfümblog ötlete. A folytatás már történelem. Rövid kanyart véve (pár hétre átköltöztem a nlc.hu oldalra, mint kiemelt blogger), 2012. január 1. óta a saját illatos-szagos oldalamat szerkesztem a www.parfumblog.hu oldalon.

Tehát több, mint 14 éve írok parfümökről, illatokról, illatélményekről a saját (és a ti) szórakoztatásomra. Akkor még nem tudtam, hogy március 21 a parfüm világnapja, most ahogy ezeket a sorokat pötyögöm, körvonalazódik, hogy a 15 éves jubileumról méltóképp kellene megemlékezni, mit szóltok? 🙂



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter