20 éves a kultikus Narciso Rodriguez For Her!

Atya. Úr. Isten! El sem hiszem, hogy a mai napig szuper népszerű, kult és ikon illat, a Narciso Rodriguez For Her 20 éves. Hogyan?! Hiszen mintha csak pár év telt el volna a megjelenésétől, és attól, hogy mindenki mindenhol erről az illatról beszélt!

Mitől különleges a Narciso Rodriguez For Her Eau de Toilette (fekete üvegben, rózsaszín betűkkel)? Attól, hogy a pézsmát olyan szintre emelte parfümjében, mint előtte még senki: Gyakorlatilag az addig alapokban meghúzódó pézsma vagy mósusz, szuper erős dózisban jelenik meg a parfümben, melyet púderes, friss virágos jegyek és fás alapok kísérnek.

“A fiatal és nagyon modern kubai származású amerikai tervező, Narciso Rodriguez piacra dobta első illatát, amely azonnal sláger lett az Egyesült Államokban, és nem csak ott. Az új, modern illat a modern és szabad, szexualitását tudatosan vállaló nőt célozza meg. Ennek az illatnak a népszerűsége (függetlenül a szokatlan összetételétől és nehéz jellegétől, és talán éppen ezért) könnyen megmagyarázható, mert minden nő vágyát tükrözi, hogy vonzzon és csábítson, és ez az illat nyíltan szexuális jellegű. A szokatlan kéjes kompozíciót az érzéki pézsma alkotja a középpontban, amelyet narancs, ozmanthus és borostyán vesz körül. Az alapban vanília, borostyán és vetiver egyesül. Az intenzív, éles illat a középpontban rejtett és alig észrevehető sűrűn édes árnyalattal később lágy és balzsamos púderré változik. Az agresszió eltűnik, az illat szelíddé és gyengéddé válik.”

Sokan összekeverik a 2006-os megjelenésű (rózsaszín üvegű, fekete betűkkel) For Her Eau de Parfum-mel, ami egy sokkal púderesebb, rózsásabb, erőteljesebb darab, ha lehet azt mondani, mindkét illat a maga nemében szuper népszerű!

A 20. évfordulóját ünneplő Narciso Rodriguez új illatot mutat be ebben az időtlen történetben. Ikonikus illatának vadonatúj változata az “For Her Forever” eau de parfum, amely megtestesíti Narciso tisztelgését a női kecsesség és elegancia előtt. Egy ragyogó, időtlen és érzéki parfüm a frangipani, a gardénia, a jázmin, a tubarózsa, az ozmanthus, a muskátli és a pacsuli utánozhatatlan jegyeivel. A For Her Forever Narciso Rodriguez pézsmáját ünnepli ennek az utánozhatatlan illatjegynek az új értelmezésével.

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter