Yves Saint Laurent Black Opium Floral Shock – parfümújdonság

Akárhogyan is nézem, az YSL Black Opium hatalmas siker lett, bejött az YSL-nek a húzás, miszerint a legikonikusabb illatukat ráncfelvarrásnak teszik ki, azaz inkább álruhába öltik, mert valljuk be, az eredeti Opiumhoz nem sok köze van a Black Opium sorozatnak, érdeme az, hogy az Opium nevet jobban csengővé teszi a fiatal korosztály körében. Nos, ez megtörtént, most szám szerint nyolc (!) változatot megélt Black Opium (hahó, 2014-ben jött ki az alapillat) legújabb darabja a Virág sokk vagy Sokkoló virág nevet viseli – már a parfümériákban a Black Opium Floral Shock!

“Black Opium Floral Shock – A felfedezés lélegzetelállító élménye; az érzékiség ereje csípős frissességgel, ami után még többre vágysz. Édesen ellenállhatatlan, a Black Opiumhoz hasonló alap a Black Opium Floral Shocknál hűvös kifinomultsággal egészül ki.”

black opium flora shock parfümblog

Black Opium Floral Shock – az eredeti Black Opiumban található ismerős kávés akkord visszaköszön, azonban a Black Opium Floral Shock egyedi összetételétől elakad a lélegzeted. Az újfajta édes frissességet  – mely a fréziának, a lágy, zöld citrusnak, a bergamotnak és az édes körte aromájának köszönhető – az arany gardénia akkordja és narancsvirág kivonat öleli körül. Ezt követi a jéghideg espresso kávés akkordja – mely a Black Opium illatcsalád alapja – és a fehér pézsma fülledt, titokzatos jegyei.

Black Opium Floral Shock – Az ikonikus logó újraértelmezve: fekete csillámok a jeges lila, kaleidoszkóp-szerű tükrös háttéren. Magadat látod benne? Vagy azt az éned, akivel még sosem találkoztál? A dobozt kinyitva a varázslat folytatódik. A sötét csillámos üvegen a fénylő rózsaszínű illat keresztülragyog, szinte követeli, hogy kézbe vedd.

Edie Campbell, a Black Opium illatok arca megint a reflektorfénybe lép, ezúttal egyszerre a Black Opium Floral Shock Eau de Parfum arcaként.

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter