Újdonság – Byredo Sundazed

Mindig öröm, ha egy szívemnek kedves parfümmárka új illattal áll elő. A svéd Byredo sem arról híres, hogy ontja magából az illatokat, de azért évente csak kipréselnek magukból  minimum két illatot. Kinek sok, kinek kevés, szerintem pont ideális, addigra pont kiéhezem az újra, mire megszokom az előző újat 😀

Szóval itt a Sundazed, az igazán nyári, citrusos, könnyed illat, mandarinnal, citrommal és egy nagy adag vattacukorral….Byredo-ban vattacukor?! Ezt is megéltük…Neroli és sambac jázmin a szívjegyekben, az alapokban pedig fehér pézsma (és itt bújik meg a vattacukor).

Én már tényleg soha nem mondom, hogy soha, ki kell próbálni, mert a legutóbbi Eleveth Hour-t is elástam az összetevők alapján (füge…), aztán kipróbáltam papírcsíkon, felejthető volt, de csak meggyőztek a Madisonban, hogy fújjam bőrre is, és menthetetlenül beleszerettem. Mindenesetre most valami tényleg nagyon másra vágyok. Igazából kissé burning out van nálam a parfümök terén, és várom azokat az illatokat, amelyek kicsit felráznak…hátha ez a kis vattacukros Byredo lesz az, ki tudja. Mindenesetre tetszik a promo hangulata.

Remélhetőleg hamarosan a Madison parfüméria polcain lesz!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter