Top 10 legcsábítóbb férfiillat a nők szerint

Az van, hogy minden idők legolvasottabb posztja a Parfümblogon a Top 10 legdögösebb női illat a pasik szerint és adott volt, hogy elkészüljön az a lista, amelyben a legcsábítóbb férfiillatokat vesszük sorba. A lista abszolút az elérhető toplistákból, fórumokból, fogyasztói toplistákból tevődött össze, szóval ne sértődjetek meg rajta, ha valami lemaradt, vagy éppen felkerült rá, inkább kommentben bővítsétek bátran, és frissíteni fogom. Szóval szerkesszük együtt, hadd nyerjenek a nők ihletet a listáról, illetve hadd lopkodják szét a különböző portálok, cikkírók (hiszen a női listába is lépten-nyomon belefutok, persze, forrásmegjelölés nélkül…:x)

Giorgio Armani Code

Az van, hogy ezt zabálja mindenki mindenkin. Az uramnak is vettem egy üveggel, amikor bejött, mert nagyon tetszett benne a fűszeres-bőrös akkord, akár magamon is.

Versace Man Eau Fraiche

Nem kell egy férfi parfümnek lehengerlőnek lennie ahhoz, hogy hódítani tudjon. A Man Eau Fraiche titka a nemes egyszerűségében rejlik, üdítően klasszikus illat, kellően férfias és ugyanakkor nagyon jó egyensúllyal elhelyezett akkordok alkotják. Bármikor megállja a helyét.

Valentino Uomo

Markáns, férfias, ugyanakkor játékos és bohó is. Szelíd erő árad belőle, nekem kifejezetten tetszik.

Christian Dior Dior Homme

Hatalmas rajongótábora van, ugyanakkor nem elcsépelten népszerű, hanem bizonyos körökben terjedt el, ott viszont állandóan porondon van púderes-fás aromája. Wow-faktor van benne.

Bvlgari Aqua Pour Homme

A nők odavannak a friss, vizes, aromás illatokért a pasikon. Az Aqua Pour Homme olyan, mint egy elegáns jachtkikötőben horgonyzó vitorlás elképesztően jóképű kapitányának illata.

Tom Ford Tobacco Vanille

Magam nem rajongok ezért az illatért, de ha Lenny Kravitz ezt viseli, akkor ez lehet a világ legszexisebb illata!

Guerlain L’Homme Ideal Eau de Parfum

Személyes kedvencem, én imádtam az uramon, mi több, ez volt a kedvencem rajta.

Creed Aventus

A megtestesült trendiség, csodásan komponált mestermű. Korunk férfiillata.

Hermés Terre d’Hermés

Jean-Claude Ellena letisztult, nemes, puritán fás-citrusos-fűszeres illata elképesztően népszerű azon férfiak körében, akik számára fontos a természetesség, a harmónia.

Nasomatto Black Afgano

A niche szexisten, amely azonnal leteper és magáévá tesz. De tényleg. Csak nagypályásoknak. De tényleg.

+1, amitől megőrülsz, megvadulsz, amitől felszukásítod magadat 😀 (kitől idéztem? :D)

Orto Parisi Seminalis

Szex, és más semmi. Magadra teszed, apukám, és a csajok ott fognak púposkodni körülötted, neked már csak választani lesz nehéz.



3 thoughts on “Top 10 legcsábítóbb férfiillat a nők szerint”

  • Kedves Bogriella!
    A 80-as években voltam gimis és főiskolás (91 elején végeztem), s tudtam venni dollárboltban magamnak férfi kölniket 1987től, illetve egy barátnőm dolgozott a Hiltonban, s tőle is kaptam: Van Cleef &Arpels Tsar, YSL Jazz, Marbert Man, Davidoff Cool Water. Barátaim ezeket használták: Pierre Cardin-től víztorony alakú kölnit, talán Bleu Marine pour Lui, Sergio Soldano – black, Cacharel Pour L’Homme, Dior Eau Savage. Sőt, az Erzsébet szállóban voltam 89-ben gyakorlaton, s akkor mini parfümöket helyeztünk ki a vendégek szobájában, amiből azért tudtunk haza is vinni…. (férfi Alain Delont és Pierre Cardint, nőknek First-öt és a másikra nem emlékszem)
    Amikre még emlékszem a boltból: Aramis for men; Armani Eau pour homme; Givenchy Gentleman; Chanel pour Monsieur; Trussardi Uomo; BelAmi; Alain Delon Iquitos; Fendi Uomo; Drakkar Noir; Calvin Klein Obsession; Azzaro; YSL-Kouros; Davidoff Zino; Dior Fahrenheit.

  • Szia,
    Szerintem ezek a nagy, klasszikus illatok lehettek: Cacharel Lou Lou, YSL Opium, Chanel No5, Dior Poison, Calvin Klein Obsession, Lancome Tresor, Givenchy Ysatis, Giorgio Beverly Hills, Paloma PIcasso

  • Én olyan férfi parfümöt keresek, amely az 1980-as években csak az úgynevezett dollár boltokban volt kapható, valutáért. Tudnál ebben segíteni nekem?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter