Szex és New York a piperepolcokon

Igen, én az a nő vagyok, aki simán bedől a legolcsóbb marketingtrükköknek, és beszerzi a  kedvelt sztár által reklámozott termékeket.

Nagyon szeretem a Szex és New York sorozatot, a filmet is, bírom Sarah Jessica Parkert, a stílusát, ezért amikor az első parfümjét piacra dobta (Lovely), rohantam beszerezni…de mégsem lett, egész egyszerűen azért meg nekem baromira nem tetszik az illata. Minden új SJP parfümnél reménykedtem, hogy enyém lehet a “sztár illatából” egy üveg, de nem sikerült egyikkel sem összebarátkoznom. Most eljött az új remény! SJP új parfümje a SJP NY már megjelent! Üvege hívogató, vagány, az összetevők alapján az illata is pont nekem való édes kis semmiség lehet…majd meglátjuk. Milyen stílusos lenne a moziban már ebben illatozni, nem?:D

Update!! Kipróbáltam, és tetszik!!! Isteni édes, gyümölcsös fuvallat, bár nem túl tartós, ezért talán nyáron szerencsés használni…sajnos kell belőle egy üveggel:))

Illatcsalád: virágos-gyümölcsös

Fejjegy: eper, mandarin, osmathus

Szívjegy: gardénia, lonc, rózsa

Fejjegy: pézsma, rum, vanília, szantál

Ár: 60 ml 10.000 Ft-tól

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter