s.Oliver Pure Sense – parfümújdonság

Az s.Oliver márka új, vegán parfümpárossal jelentkezik, melyek várhatóan 2021. augusztus végén fognak megjelenni a parfümériák, drogériák polcain. A tisztán növényi alapú parfümök friss, természetes aromával csábítanak, a rohanó és ideges hétköznapokban kis nyugodt illatszigetként szolgálnak. Kifejezetten tetszik ez a fajta letisztultság, ki fogom próbálni őket.

“Tisztában lenni önmagunkkal. A valódi, őszinte dolgokra fókuszálni az életben – a természetesség még soha nem volt olyan izgalmas és fontos, mint napjainkban. Mert a mindennapok hajszájától és zsúfoltságától távol találhatjuk meg az igazi kiteljesedést, a tiszta boldogságot – és ami számít, az a lényeg: a saját személyiségünk és a körülöttünk lévő emberek. Az s. Oliver Pure Sense olyan ikerillat a nő és a férfi számára, amely ezt a lényegre összpontosít: tisztán, őszintén, valóságosan és természetesen. Intenzíven élni az életet és hitelesen járni a saját utunkat – ez az a művészet, amit szüntelenül gyakorlunk. Mindig valami igazit, valami tisztát keresünk, ami nem elvonja a figyelmet magunkról, hanem hangsúlyozza a személyiségünket. Ez az illatunkra is érvényes: az s. Az Oliver Pure Sense gyengéd természetességgel és egyszerű tisztasággal vesz körül – és kiemeli, amit már magunkban hordozunk. Egy igazi illat – valódi és hiteles, ezért olyan magával ragadó.”

s.Oliver Pure Sense for Her

A bergamott és az ananász sugárzó elevensége tiszta élvezetről gondoskodik a kompozíció kezdetétől fogva – majd elmerül a szívben a törékeny magnóliák, a vizes bambuszlevelek és az érzéki rózsák virágos, átlátszó karakterében – s végül egy nőies fa-mósusz akkord meleg ágyában cseng le. Egy tiszta illat, amely a saját természetességét és nőiességét a külvilág felé közvetíti!

s.Oliver Pure Sense for Him

A ropogós alma, a keserű grépfrút és narancs ismerős jegyei dinamikus felütést hoznak létre, majd átmennek a boróka- és tölgymohajegyek alkotta tiszta, markáns szívbe – végül mindez elvezet a tiszta férfiassághoz, amelyet cédrus-, szantálfa- és pacsulijegyek és világos, hiteles illat jellemez. Egy természetes illat, amely az elevenséget és a férfiasságot testesíti meg!

A női illat EDT és EDP verzióban lesz kapható, míg a férfi illat EDT mellett after shave spray formában is megjelenik.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter