Roberto Cavalli Just Cavalli Her – parfümkritika

roberto cavalli
Roberto Cavalli

Roberto Cavalli, az olasz divatguru az ultra nőies, szenvedélyes és érzéki nők divattervezője. Egy Cavalli ruha egyet jelent egy kihívó, erotikus és érzéki kihívással, mellyel a vörös szőnyegen a legnagyobb sztárok is élni szoktak. A Cavalli parfümök sem maradnak el a “Cavalli stílustól”, elmondható, hogy az összes Cavalli parfüm érzékiségtől és bujaságtól sugárzik, és kifejezetten azoknak a  nőknek készültek, akik nem félnek előhívni magukból a vadmacskát.

Roberto Cavalli stílusa
Roberto Cavalli stílusa

A 2004-ben megjelent Just Cavalli Her 2004-es megjelenése óta szép karriert futott be, a legújabb Roberto Cavalli parfüm megjelenéséig az egyik legnépszerűbb Cavalli parfümnek számított, melyet az is bizonyít, hogy azóta több változata is megjelent. A Just Cavalli Her sikerét több tényezőnek is köszönheti. Egyrészt megtestesíti mindazt, amit a Cavalli stílus jelent: domináns jegyek,  melyek az érzékek felcsigázására szolgálnak, nőiesség a legmagasabb fokon és olasz sikk egy üvegben. Másrészt a designer parfümökhöz képest jóval kedvezőbb áron meg lehet vásárolni, így bárki hozzá juthat egy kis Cavalli sikkhez. De mik is azok a domináns jegyek, melyeknek az illat a népszerűségét köszönheti? A képlet egyszerű: végy friss, zamatos gyümölcsöket (bergamott, zöld alma), dobd fel afrodiziákumnak is beillő fűszerekkel (fahéj, vanília, kávé), tégy hozzá pikáns aromákat (mámorbors gyanta, dohány), valamint fanyar, zöld jegyeket (szenna levél, bambusz), ezt keverd össze érzéki virágos jegyekkel (lótusz, jázmin, ciklámen) és tedd meleg, puha, erotikus alapokra (pézsma, ámbra, cédrus).

Just Cavalli Her EDT
Just Cavalli Her EDT

 A Just Cavalli Her melegen ajánlott szárnyait bontogató húszasoknak, erejük teljében lévő harmincasoknak, magabiztos negyveneseknek, és örök díva ötveneseknek, egyszóval bárkinek, aki egy csepp nőiességet szeretne vinni a hétköznapokba.

Már 4990 Ft-tól megvásárolható az Iparfüméria.hu internetes parfümériában. Mondtam, hogy jó áron kapható! 🙂

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter