Robert Piguet Rue du Cirque – parfümújdonság

Te, aki egy igazán ütős luxusillatot keresel, máris jó helyen jársz! Ha kedvesedet egy Piguet parfümmel leped meg, a mennybe fogsz menni, minden értelemben 🙂

Már Magyarországra is szállít a francia parfümgyártás egyik nagy alakja, a Robert Piguet márka (igaz, már inkább amerikai, de őrzik a francia hagyományokat). Amire mindenképp érdemes lecsapni, az a discovery kit és a parfüm testápolók. Most viszont azért vagyunk itt, hogy az új illatról beszéljünk!

“Robert Piguet számára a Rue du Cirque volt az a hely, ahol a Franciaországgal való szerelme kezdődött. Itt hozta létre első kis műtermét, és mindenbe beleöntötte kreatív zsenialitását. A párizsi Rue du Cirque a csábító illat hátteréül szolgál, a formula a hagyományos parfümkészítés felé kacsintgat, miközben az illat úttörője számára új utat nyit.

A Rue du Cirque csiklandozza az orrot, ahogy a gyógynövényes bergamott és az édeskés fűszeresség ragyogó robbanásával nyit. A nevetés azonnal folytatódik az illat lenyűgöző virágos szívébe. A finom gyöngyvirág, a geránium és a jázmin kombinációja. A végső, addiktív elrabláshoz a formula fehér borostyánnal, érzéki pézsmával és haiti vetiverrel bontakozik ki, mindezt csábítóan csábító pralinéval hangsúlyozva.

A Rue du cirque olyan, mint a szerelem a palackban.” (via robertpiguet.com)

Azok, akik kipróbálták, arról számolnak be, hogy a Fracas és a Petite Fracas DNS-ét tartalmazza. Kissé félek a vetievertől, de azt írják, hogy nem túl férfias a kicsengése. Muszáj lesz kipróbálni!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter