Pénztárcakímélő nyári parfümújdonságok

Felfrissítenéd parfümtáradat egy-egy új nyári illattal? Most válogathatunk a pénztárca kímélőbb újdonságok között.

Beyonce Heat Rush – nyáresti programokra, randira

Beyonce első illatának, a Heat-nek egy könnyedebb, nappal is bátran viselhető változata. A Heat Rush virágos-gyümölcsös jegyeiből a gyümölcsök támadnak a fejillatban, főleg a vérnarancs kap itt főszerepet. Egzotikus és édes illat, melyet csak elmélyítenek a virágok, mint pl az orchidea és a mangóvirág. Ez utóbbi szépen bontakozik ki, és tartja fogva az orrot. Igazán egyedi a kompozícióban a teakfa.

 

 

Esprit Jeans Style Woman – dolgos hétköznapokra

Annak ellenére, hogy a Jeans Style ciprusos-virágos illat, nem mondhatnánk, hogy a klasszikus értelemben vett ciprusos jegyek lennének hangsúlyban, itt éppen csak egy cseppnyi hűs akkordot ad az illathoz. Főszerepben a virágok vannak, krémes és intenzív illattal. a piros gyümölcsök szenvedélyt és lendületet adnak hozzá, míg az alapokban megbújó vanília meleggé teszi. Párunknak beszerezhető a Jeans Style Man.

 

Naomi Campbell Naomi Campbell Wild Pearl – Vízpart, buli és tánc

Naomi Campbell 1999-ben megjelent első illatának, a Naomi Campbellnek az új változata jelent meg idén nyáron. A Wild Pearl külsejében igen, illatában teljesen más, mint az “anyaillat”. A Wild Pearl-ben a gyümölcsös jegyek kapnak nagyobb hangsúlyt: valóságos gyümölcskoktél, ami a kifújás után 10 perccel még intenzívebbé válik! Az édes jázmin a pikáns rózsaborssal kibontakozik, melyet a viola édes-púderes jellege követ. a cédrus fanyarsága egy kis plusz karaktert tesz az illathoz.

 

 

Adidas Happy Game for Women- Sport előtt és után

Mi más is lenne egy Adidas illat, mint sportos. Mint ahogy elvárható, a Happy Game frissít és ellazít, de nem a megszokott citrusos, vizes jegyekkel játszik, hanem kifejezetten lágy és finom gyümölcsös-virágos jegyekkel próbál jókedvre deríteni. A frézia és a jázmin egyértelműen a domináns az illatban, melyet a visszafogott klementin emel ki. A fás jegynek is köszönhetően szépen bőrre simuló, lágy illat.

 

 

David & Victoria Beckham Signature Summer for her – Díva a strandon

A 2008-ban megjelent Signature illatok nyári változata a Signature Summer. Az illatpáros női változatát Victoria nyári ruhatára és stílusa ihlette. Elképzelhetjük, amint a mindennapos fáradalmait kipihenő Victoria egy egzotikus tengerparton pihen, és a Signature Summer csillogó, glamourt idéző illata lengi körül, mely egyszerre friss és szenvedélyes. Határozottan az egzotikus virágok nászáról szól az illat: frangipáni, tavirózsa, liliom édes vaníliás alapokon, melyet a vetiver alapoz meg.

 

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter