Mugler Angel Elixir – parfümújdonság

2023 újra az Angel éve lesz! Thierry Mugler legikonikusabb illatának állít emléket az új Angel Elixir.

Ez egy Angel lelke, újjáalkotva. Egy angyal, akire nem számítasz. Egy tiszta elixír, amely kifejezi a mai rettenthetetlen szupernők felfokozott nőiességét. Ártatlan, de erőteljes. Földhözragadt, de szokatlan. Ultraéles, mégis beburkolózó. Az Angel Elixírrel egy új csillag születik.

Egy teljesen eredeti, fás-virágos gourmand illat, amely újra feltalálja azt, ami az Angel Eau de Parfumot olyan egyedivé teszi. Itt az Angel jellegzetes kényeztetése virágos Tejútba változik át, Mugler ikonikus csillag alakú üvegébe zárva, amely elbűvölő tengerészkék színűvé változik.

A fémes fűszerek csillogó szikrája. Egy Mugler által tervezett éteri tejes-virágos csokor. A buja vanília infúziójának ködös ködje, melyet az Amber Xtreme™ korszakalkotó fás jegyei egészítenek ki. A Mugler Angel Elixir több mint egy illat, ez egy katalizátor a valóság újragondolásához. Mert a való világ nem elég.

“A House of Mugler örömmel mutatja be legújabb filmjét: Hunter Schafer főszereplésével. A Mugler Fashion Creative Director Casey Cadwallader művészeti rendezője és Quentin Deronzier vizuális művész által a Publicis Luxe ügynökséggel közösen forgatott film egy meghívás arra, hogy egy nagy ütközetben felfedjük saját lehetőségeinket, kitáguljunk és felrobbanjunk, határtalanul éljünk, a való élettől a fantáziáig.
Az Angel Elixir esetében ez a kollektíva egyesítette technológiai képességeiket és kompromisszumok nélküli esztétikai kiválóságukat, hogy egy erőteljes, váratlan, hipnotizáló filmet hozzon létre, amely egyszerre precíz és játékos.” forrás: youtube



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter