Moschino Toy 2 Pearl – parfümújdonság

Jeremy Scott kreatív zsenialitását és a mesterséges intelligencia erejét ötvözve a Moschino nemrégiben dobta piacra a Toy Fragrance sorozat legújabb darabját.

A Toy 2 Pearl a tahiti gyöngyházból merít ihletet, az illat víz alatti, sellő stílusú, az üveg pedig irizáló onyx lakkban pompázik. Maga az illat a mesterséges intelligencia technológia segítségével jött létre. Ez a technika egy idegtudományi megközelítést alkalmaz, amely lényegében elemzi és rögzíti az érzelmi és kognitív dimenziókhoz kapcsolódó agyi aktivitást, majd ezeket az adatokat felhasználva gondosan kiválasztja az összetevőket, és így olyan parfümöt hoz létre, amely “neurológiailag” megfelel a márka által elvárt követelményeknek.

“Ezzel az egyedülálló technikával Domitille Michalon-Berter a Moschino számára olyan parfümöt alkotott, amely egyszerre tartalmaz érzelmi és kognitív tulajdonságokat. Az eredmény a Toy 2 Pearl, egy olyan illat, amely a ragyogó vidámság és a fiatalos energia rendkívüli érzését kelti viselőjében. A mesterséges intelligenciában az a nagyszerű, hogy hihetetlenül rövid idő alatt feldolgozza az összes adatot, ami lehetővé teszi számunkra, hogy megértsük az összetevőket és azt, hogy azok hogyan fokozzák az érzelmeket. Ezen ismeretek alapján a mesterséges intelligencia olyan összetevő-kombinációkat javasol, amelyek biztosítják, hogy az illataim fokozzák az adott érzelmeket. Ez a megközelítés azt jelenti, hogy a parfümkészítők olyan új utakat találhatnak ki, amelyek egyébként nem lennének lehetségesek. Az egész a meglepetés erejéről szól! Bizonyos mértékig a mesterséges intelligencia extra kreatív erővel ruház fel” – Domitille Michalon-Bertier.

Fejjegyek: citrom, sorbet és oregánó.

Szívjegyek: jázmin, homok, frézia.

Alapjegyek: pézsma, citrus, vetiver

A Toy 2 Pearl a citrom frissességével nyit, amely az oregánó és a pezsgő citromsorbet mámorító aromájával keveredik. Ahogy a szíve megjelenik, az elegáns jázmin, valamint a homok és a frézia meleg jegyei egy napfényes szigetparadicsomba repítik viselőjét. Végül a vetiver meleg, fás alapjegyei a ciprus élénkítő hangsúlyaival és egy csipetnyi pézsmával időtlen puhaságot kölcsönöznek.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter