Moschino Pink Bouquet – parfümkritika

Bár neve alapján nem úgy tűnik, de mégis a Moschino új Pink Bouquet parfümje a 2008-ban megjelent Glamour sorozat újabb tagja. Nem mondanám, hogy hiánypótló a piacon, vagy hogy különösebben újat, izgalmasat hozott volna a parfümpalettára, pontosan az, aminek látszik: egy megbízható, könnyen emészthető és hordható ártatlan lágy illat.

Bár a túl rózsaszín köntösbe öltöztetett kampány megtévesztő lehet – inkább asszociálnék ennyi pink meg magenta után egy cukorédes parfümre – a Pink Bouquet inkább virágos romantikus özön, mint cukorszirup, pedig nincs híján az édes összetevőknek. Az édes-szirupos gyümölcsök mellé (szamóca és ananász) a citrom frissessége jól passzol, míg a szívjegy fehér virágai a metszően friss gyöngyvirággal és a púderesen krémes ibolyával az illat romantikus karakterének atmoszféráját jelenítik meg, utat engedve a számomra erősen kérdőjeles mézeskalács-barack akkordnak (szerintem pont felesleges ide), valamint a pézsmás-tölgymohás tiszta és friss alapjegyeknek.

Újabb “rózsaszín” illat romantikára éhes nőknek, a könnyen fogyasztható fajtából, mely nem űzi ki a kollégákat az irodából, megfelelő mennyiségben adagolva. 😉



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter