Mona di Orio Tubereuse – parfümkritika vendégszerkesztőtől

Tubarózsa, ez lenne a neve és az alapillata is. És ami még van benne: rózsaszín bors, zöld jegyek és a bergamott,  tubarózsa, benzoin és napraforgó, alap jegyek pézsma, ámbra, kókusz, tej és kasmírfa.

tubereuse

Tipikus tavaszi illat. Nekem speciel az jut róla eszembe, amikor minden virágba borul. Talán kicsit feltűnőbb illat mint a többi. Az az egyveleg amikor tavasszal virágzik minden, néha nem lehet eldönteni hogy mi is micsoda. Aztán kitűnik egy illat. Na hát ez kitűnik. Nem is kicsit. Bár élő tubarózsát még nem igazán illatoztam,vagy csak nem emlékszem rá, de van egy parfüm a Flora By Gucci tuberose, ez sokkal kellemesebb lágy illat.

Ennél az illatnál vártam hogy a tubarózsa kirobbanjon a többi illat közül, de sajnos ez elmaradt.Csak tömény virágos illatot éreztem végig , sajnos semmi rózsás, vagy kevésbé domináns illatot. Nem mondanám hogy rossz, csak nem ezt vártam. Ha valaki virágot szeretne a parfümjébe akkor ne egy tömény egyveleget kapjon. Kapjon egy finom hosszan tartó nőies illatot. Sajnos ezzel a parfümmel nem ezt kaptam. Amit vártam, ahhoz egy egy hatalmas hátra arc volt. Hogy ezt a parfümöt hová tudnám elképzelni? Én magamon sehová, mert nekem émelyítően erős. És ami még kicsit zavar hogy nehezen jön le…ez nekem zavaró , de aki szereti annak nem lesz az természetesen.
Barátnőm is megillatozta neki abszolúte tetszett, hát nála landolt. Abszolút Végzet asszonya illat.

Ivett



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter