Lush Valentin-Lush napi újdonságok

Love is in the air tonight…és tényleg! Megérkezett egy kis szeretetcsomag a Lush-tól, benne egy Rose Argan pucér masszázsolaj és egy üveg Confetti parfüm. Az egész lakás szó szerint úszik a rózsaillatban, az iroda pedig ibolyaillatban pompázik…napokon keresztül.

A lehető legjobb, ami történhet a bőröddel, az egy Lush masszázstömb vagy pucér masszázsolaj. De tényleg. Mi már otthon magas fokát űzzük annak, hogyan tudjuk minél többféleképpen felhasználni a masszázstömböket. Egyrészt ugye testápoláshoz, én a kezemre is használom valamint a gyerek kezére, amikor kicsípi a hideg. Nagyon jó kipirosodott ajkakra is, és kúraszerűen a száraz könyökre, térdre szoktam még felkenni. Azt szokni kell, hogy a meleg lakásban bizony olvad a termék, illetve tenyérben, bőrön már csúszik is azonnal, gyorsan kell vele dolgozni, na. Cserébe az áldott shea vaj és kakaóvaj teszi a dolgát és hidratál, puhít. A Rose Argan különösen olvadákony, hiszen tele van vajakkal, olajokkal, szóval tényleg hűvös helyen kell tárolni, amikor nem használjuk (kamra). El sem hiszitek, hogy milyen intenzív kakaós rózsa illata van. az egész lakást beteríti ez az isteni rózsaillat, amely épp ugyanolyan, mint a Rose Jam, vagy a Ro’s Argan. Mivel szuper puha szobahőmérsékleten, nagyon könnyen eloszlik a bőrön, finom olajos állaga van, minimális kis csillámokkal. Nagyon szuper darab, hamar el fog fogyni. Itt tudod megrendelni: https://hu.lush.com/products/valentin-nap/rose-argan-0

Nagy örömömre landolt a csomagomban egy üveg Confetti parfüm is, amely a márka egyik új illata. Nézzük, mit ígér:

“Rózsaillatú románc – Elképesztően virágos parfüm A törékeny ibolyalevél-abszolút és az érzéki rózsa keverékét a füstös szantálfaolaj aromája koronázza meg. Örök szerelem és kényelem.

Szeretni fogod, ha szereted:
– A reménytelenül romantikus, rózsás illatokat.
– A Ro’s Argan testkondicionálót.
– A rózsaszirmokból kirakott ösvényt.”

Nyers, élénk zöld, éppen a rügyből kipattant virágokkal ágyazott ibolyamező. A tavasz éledező lehelete: a még lustán levelet bontogató, a tavaszi záporoktól nedves fák és bokrok aromája, a nyers föld kipárolgása, a nedves avarból kibújó illatos virágok esszenciája. Virágözön, de nem a parfümériákban megszokott módon. Nyers és natúr, talán túl natúr azoknak, akik a visszafojtott, szintetikus illatokhoz szoktak. A rózsa számomra egyáltalán nem domináns, az ibolya már annál inkább. Azt gondolom, hogy az alapja (vagy ihletője) a Kerbside Violet lehet a maga üde, friss és zöld ibolyás aromájával. A Confetti ugyanakkor púderesebb, édeskésebb és virágosabb. A rózsa felbukkanása a harsány ibolyás jegy után szelíd és bájos, (talán a Lispstick Rose finomsága jut róla eszembe). A szantálfa azonban végig hangsúlyos: az ibolyával nagyon összepasszolnak, de a rózsa mellé talán együtt már túl sok. A Fragrantica-n mandula és kávé is megjelenik az összetevők között, páran gourmand illatnak nevezik, számomra pedig inkább egy zöld-friss-fás illat púderes altónusokkal. Az irodában próbáltam ki először. A reakciók meglehetősen vegyesek voltak: volt, akinek túl intenzív volt az illata (megjegyzem, 2-3 spricc két napig kitart, bomba tartósságú), volt, aki 2 irodán keresztül megérezte, és volt, aki szerint nagyon kellemes illat, (igaz csak levegőben érezve). Én azt mondanám, hogy tipikus bátor Lush próbálkozás, a márka amúgy sem arról híres, hogy olyannal rukkolnak elő, ami megszokott vagy hagyományos.

Ha nem akartok lemaradni a mókás Valentin-napi Lush újdonságokról, akkor kattintsatok ide a teljes kollekcióért. Felhívom a figyelmet a Naked Attration “meztelenpasis” masszázsolajra, a Blow Me a Kiss többször használható habfürdőre és a Lots of Love ajándékcsomagra!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter