Lush testpermetek

Na jó, ha van, amire most kell lecsapni, akkor azok a Lush testpermetek. Őszintén? Eddig totál kimaradtak az életemből, azaz egészen pontosan tavaly ősszel szereztem be életem első Lush testpermetét, és döbbentem rá, hogy kár lett volna kihagynom az életemből. Hogy miért? Mert bár külsőre minimum egy konyhai tisztítóra hajaz, belül simán hozza a mostani parfümök apraját és nagyját, ha tartósságról van szó. A Lush testpermetek 200 ml-es kiszerelésben kaphatóak, nagyjából 5700 és 9700 Ft körül mozog az áruk, tehát egy laza matekozással kijön, hogy kifejezetten megéri egy-kettőt beszerezni. A Lush testpermetek egy spriccre jól beterítenek, én 2-3 spriccnél többet sosem teszek fel, bőven elég. Nyugodtan lehet ruhára is fújni, belesétálni a permetbe, vagy hardcore illatrajongók be is fújhatnak vele a szekrénybe, csodásan megmarad az illatuk. Negatívum: amikor befújom magam, hideg a testpermet, de valószínűleg nyáron ezért hálás leszek. Ennyi baj legyen, ugye? No, nézzük az illatokat!

Kezdjük a kedvencemmel: a Rose Jam-nek komoly rajongótábora van már, nem csoda, hiszen tiszta rózsaillat édeskés felhangokkal, frissítő citrusos akkordokkal megbolondítva. Nagyon intenzív illatú, aki nem szokott még hozzá a rózsa abszolút illatához, annak talán kicsit sok, de érdemes bőrpróbát tartani, és megfigyelni, hogyan viselkedik a bőrünkön. Időszakos termék, addig kell megvenni, amíg van! Kapható habfürdő és tusfürdő változatban (ez utóbbi csak ajándékcsomagban jelenleg).

Ha jól emlékszem, már a tavalyi téli kollekcióban debütált a Plum Rain tusfürdő zselé, amelyet nagyon szeretek, izgalmas szilvás illata a sok citrusos körítéssel kifejezetten friss. Most végre van testpermetben is, s a kettőt együtt használva nagyon klassz illatfelhőt lehet elérni. Zamatos és frissítő illat, ártatlanul gyümölcsös, finom.

Már pár éve evett a fene egy üveg Honey I Washed The Kids parfümért. Ez a mézes csoda szappanként már régóta kapható volt, illatként pedig csak a Lush Kitchenben volt olykor elérhető (az is csak UK-ben), szóval kívánságlistámon trónolt egy ideje. A szappant szerettem, a nevétől odavagyok (Édes, megmosdattam a gyerekeket), mindig arra emlékezet, amikor a kislányomat úgy csekkolom le kézmosás ellenőrzésként, hogy megszagolom a kis kezét, érzem-e a szappan illatát rajta (mondjuk, nekünk könnyű, mert Lush Karma szappant használunk, és annak az illata méterekről érződik). És erre itt van a kezemben a testpermet, wow! 5690 Ft a 200 ml, ennél jobban semmi nem éri meg! Méz, narancsolaj, bergamott és egy kis fahéj…nyami kategória, ugye? Vidám, játékos illat, az egész család bátran használhatja.

Tudom, mit fogok fújni idén nyáron: a The Olive Branch lesz az, amelyet nyakra főre fogok a hőségben magamra locsolni. Narancsvirág abszolút édes-éles és a mandarin zamatos jegye túlmutat egy egyszerű friss-citrusos illaton. Van karaktere, teste, ereje, mégis friss és valóban napsugaras. Nem kötelező megvárni vele a nyarat, tökéletesen fog működni már tavasszal is.

A mostani testpermet kollekcióban még megtaláljátok a nagy sikerű Twilight levendulás illatot is és a már régóta népszerű Dirty illatot is (menta és gyógynövények). Ne feledjétek, hogy a Lush üzleteiben csak a Twilight, Rose Jam és Dirty testpermeteket tudjátok megvenni, a többi csak online rendelhető. Itt pedig megtaláljátok a teljes Lush testpermet kollekciót!

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter