Lancome La vie est belle L’Eau de Toilette Florale – parfümújdonság

2012 óta a Lancome boldogságszigete a La vie est belle, amely tarolt a parfümériákban, hiszen valóban egy szép életet sugall a ma már ikonikus parfüm, amelyben a törékeny virágok édes praliné és vanília köntösbe öltöztek.

la vie est belle florale parfüm2

Az illat azóta számos változatban megjelent, egy kis összefoglaló róluk:

“Írisz…
La vie est belle L’Eau de Parfum: Ebben az ikonikus illatban a boldogság virágai ínycsiklandó vanília és praliné jegyekkel lettek még tökéletesebbek.
La vie est belle L’Eau de Parfum Légére: Az alkotás fátyollá változtatva elrepül, fehér pézsmák felhőjébe burkolódzva.
La vie est belle L’Absolu de Parfum: Magas koncentrátumú, átitatva vaníliával és kasmírral.

Tubarózsa…
La vie est belle L’Eau de Parfum Intense: Egy óda a fényűzéshez. Elragadó csavar a nagylelkűség virágán, köszönhetően a mogyorónak és a kakaónak.

Magnólia…
La vie est belle L’Eau de Toilette: A megújulás virága még inkább élvezetesebb lett mandulatejjel.”

la vie est belle florale parfüm

2016 új illata, a La vie est belle L’Eau de Toilette Florale pedig az illatos osmanthus-t helyezi a középpontba, mely csupa virágos körítést kap, arab jázmin, dalmát nőszirom és mimóza virágos akkordjával kiegészítve. Virágos, mégis kristálytiszta illat, finoman púderes és ultra nőies. Az ámbrafa és a pézsma izgalmas alapjegyként kiemelik a rendkívül gazdag virágos akkordokat, és a leszáradt követően nagyon hasonlóan édeskés, gourmand illatnyomot hagy a bőrön, mint a sima edp vagy edt.

Már kapható a parfümériákban.

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter