Kate Middleton esküvői illata – Illuminum White Gardenia Petals

Kiderült az, amit már hónapok óta találgattak parfümös berkekben: vajon milyen parfümfelhőbe burkolózik Kate Middleton a nagy napon.

Kate Middleton, azaz most már Catherine Cambrigde hercegnője stílusosan egy angliai niche parfümház illatát választotta. A 2011-ben alakult (igen friss) Illuminum márka White Gardenia Petals költeményét viselte, melynek megalkotója Michael Boadi parfümőr volt.

A 16 illatból álló Illuminum kollekció egytől egyig uniszex parfümöket tartalmaz: “A kollekció azokra a napoknak szól, amikor egyszerű és stílusos akarsz lenni.”- nyilatkozta a parfümőr. A kollekció darabjait gondosan megtervezték: 4 illatcsoport köré építették, mint citrus, virág, pézsma és oud. A 4 csoporton belül is 4 parfüm van, melyek gondosan válogatott 8 összetevőből állnak.

A hercegnői White Gardenia Petals kókusszal nyit, melyet jázmin, gyöngyvirág és ylang-ylang követ a szívjegyben, fás jegyek és ámbra pedig az alapjegyben bontakoznak ki.

Mindenesetre ennél jobb reklám nem is kell ennek a frissen alakult parfümháznak, valószínűleg hamar elkapkodják a White Gardenia Petals-t, mely 70 fontba (140 $) kerül!
Aki szeretné megvásárolni, itt megteheti! És szánjon meg minket, küldjön egy illatkritikát róla!!:))



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter