Karácsony – Chloe karácsony

Azt tudjuk, hogy kisgyerekekkel és kiskutyákkal bármit el lehet adni, és ezt tudja a Chloe is, nem hiába lelhető fel ez a gigacuki videó a Youtube-on!

A Chloe pont az a márka, amelyet jó adni és jó kapni is, hatalmas siker majd minden illatuk, közepesen jó ár/érték arányú parfümjeik vannak, szóval mazsolázzunk a kínálatból. Összegyűjtöttem a kedvenceimet tőlük.

Abszolút No.1 és örök kedvenc a signature Chloe, azaz a Chloe Eau de Parfum. Az egyik legszebb, legelegánsabb rózsaillat, amelyet valaha használtam. Olyan tiszta és üde, mint a frissen mosott ruha, tökéletes a tartóssága, hatósugara. Ajándékcsomagban pedig most a parfüm mellé szinte ingyen jár egy testápoló is.

A Chloe Love Story edp bár nem lett akkora siker, mégis megkapó a bája, és igen jó kis darab a virágos parfümök között. Kortalan, modern illat, bájos és romantikus.

A Chloe Nomade a márka legújabb bestsellere, de én még nem szerettem bele ebbe az illatba. Próbálgatom, próbálgatom, de rajtam túlságosan dominálnak a maszkulin jegyek, amelyekre jelenleg ne vagyok fogékony. Viszont sok nőtársam bőrén csodás, szóval mindenképp tegyetek egy próbát vele. És hogy kihez passzolna? Letisztult vonalú, minimalista irányzatot kedvelőknek, akik szeretik a modern chypre illatokat. Nagyon fiataloknak nem ezt választanám.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter