K by Dolce & Gabbana – parfümújdonság

Új korszak nyílt a férfiparfümök világában, megérkezett a Király! Dolce & Gabbana hosszas várakozások után K by Dolce & Gabbana néven új illatot adott ki, amelytől most már most hangos a parfümvilág! Egy kis hangolódásképp:

A férfiasság esszenciája, amikor a férfi valóban elemében van. Azoknak szól, akik a mindennapi élet királyai, szóval egy hétköznap is hordható, casual illatra számíthatunk. Olyan férfi, akinek fontos a család, akinek fontosak a szerettei, aki hű marad gyökereihez, és tiszteli a hagyományokat. Ez igen vonzó számomra, végre nem valami macsó ömlengés a kampány. Modern illat, amelyben a boróka, a citrusok, a paprika és sok-sok száraz fás jegy kap szerepet. Végre egy új fás-aromás illat, ami nem édes, nem túl fűszeres, hanem friss-fás, finoman fűszerezve. Ha annak fényében vizsgáljuk, hogy a Dolce & Gabbana egyik illatpillére az édeskés, fűszeres The One, a másik pedig a citrusos Light Blue, abszolút érthető, hogy előrukkoltak egy középpályás, “office” illattal, amely nem annyira megosztó.

A kritikákat olvasva épp ezt kifogásolják, hogy a King ereje hol marad, túl tiszta, túl egyszerű illat. Ugyanakkor az elmúlt évtizedekben épp az ilyen friss-fás-fűszeres illatok a legnépszerűbbek, szóval egy próbát tegyetek vele mindenképpen.

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter