Julia Roberts és kedvenc illatai

Az isteni Julia Robert éppen ma lett 51 éves. Mondanám, hogy hihetetlen ez a kor, de Julia épp az a hollywoodi híresség, aki méltóképp tud öregedni, és istenien viseli a ráncokat. Julia-t sosem tartottam nagy szépségnek, és épp kisebb szabálytalanságai azok, amelyek révén az ember szereti/kedveli, mert iszonyú természetesnek tűnik a vásznon, abszolút tisztában van önmagával és nem kíván hibátlan díva szerepében tetszelegni. Legjobb filmje szerintem a Sztárom a párom, szerintem minden hónapban meg tudnám nézni, úgy tökéletes, ahogy van 🙂 Persze, a Micsoda nő is kult darab.

Julia 2012 óta a Lancome La Vie Est Belle arca, kifejezetten sikeres lett a kampány, és tökéletesen passzol Julia ösztönösen vidám természete ehhez az örömteli illathoz, a Lancome igazán sokat nyert vele.

De köztudott, hogy Julia nem csak az általa képviselt illatot használja, sőt, kifejezetten szereti a jó parfümöket. Egyik kedvence a Creed Spring Flower. Üdén bűbájos illat, csakúgy, mint Julia, abszolút el tudom képzelni rajta. Másik nagy kedvence az ikonikus és klasszikus Guerlain L’Heure Bleue. Megosztó illat, ma talán fullasztónak és soknak tűnik krémes-virágos púderessége. Csodálkozom, hogy Julia szereti viselni ezt az illatot, hozzá valamilyen könnyedebb virágos parfümöt tudnék elképzelni. Az 1929-ben 10600 jázmin és 26 féle rózsa koncentrációjából megalkotott Jean Patou Joy anno a világ legdrágább parfümjének számított, ma már nyilván nem, de hírneve ma is él, és igen előkelő,  luxusparfümként tartják számon. Julia egyik signature illata a Joy, a díva, a nagybetűs nő illata, azé a hollywoodi színésznőé, aki előtt az egész világ leborul. A Joy az elegancia megtestesült mintaképe. Sajnos ma már csak a reformulált változatát vásárolhatjuk meg, ennek ellenére, aki az időtlen eleganciára éhezik, szerezzen be egy üveggel belőle.

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter