Jo Loves kollaboráció a Zara polcain

Egyre több igényes kollaborációba botlunk a fast fashion üzletekben, idén a Zara fog robbantani a Jo Malone által kreált Jo Loves márka együttműködésével, biztos vagyok benne, hogy szanaszét fogják kapkodni az emberek.

Az alábbi illatokat keressétek a Zara Emotions kollekcióban:

Amalfi Sunray ~ “Megannyi boldog emlék az olasz Riviéria nyaraiból.” — Jo Malone. Bergamott, mandarin és narancsvirág

Bohemian Bluebells ~ “Ez az illat bohém lelket bocsát ki, tele merész, váratlan jegyzetekkel és élénk karaktere elbűvöli a viselőjét. Olyan, amit még soha nem éreztél.” — Jo Malone. Levendula, szantálfa és pézsma.

Ebony Wood ~ “A szabadság és a gondtalan pillanatok kezdete.” — Jo Malone. Bors, babér és ébenfa.

Fleur De Patchouli ~ “Ez az illat a kreativitásodra hat.” — Jo Malone. Bazsarózsa, pacsuli és guaiac fa.

Fleur D’Oranger ~ “Fennséges és előkelő pillanatok, amelyek emelik az ünnep fényét.” — Jo Malone. Narancsvirág és ylang-ylang.

Tuberose Noir ~ “A tubarózsa önálló jegye sokkal parancsolóbb, mint a gyémánt.” — Jo Malone. Tubarózsa, ylang-ylang és szantálfa.

Vetiver Pamplemousse ~ “Egy egyszerű fehér póló citrusos kölnivel sokkal inkább én vagyok a hétköznapokban.” Jo Malone. Mandarin, grapefruit és vetiver.

Waterlily Tea Dress ~ “Lágy jazz muzsika szól a háttérben, piknik a pázsiton, vintage ruhánkba belekap a lágy szellő.” — Jo Malone. Bergamott, menta és pézsma.

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter