Jean Paul Gaultier Eaux Fraiches

Jean Paul Gaultier (továbbiakban JPG 🙂 ) a francia divat fenegyereke (már annyira azért nem gyerek) igen erős parfümvonalat indított a márkájához kapcsolva. A Le Male és a Classique férfi és női illatpáros közel húsz éve meg-megújulva jelen van a parfümériák polcain, számos toplista, leg-leg válogatás oszlopos tagjaként. Az ikonikus női illetve férfi testet formázó üveg, és a konzervdoboz formájú parfümös doboz még napjainkban is üt!

Bár számos jó változata van a Le Male és Classique illatoknak, vannak különleges vagy éppen jópofa változatai is, amelyeket érdemes már csak az üvege miatt is begyűjteni. Na, éppen ilyen gyűjteménybe való az új szuperhősös JPG, amelynek állati jó lett az üvege. Az illatok pedig: a Classique Eau Fraiche alapjaiban teljesen hasonlít a klasszikus anyaillatra, csak sokkal édesebb, gourmand jegyekben gazdagabb. Erőteljes, domináns, éles illat, valóban napjaink “wonder woman”-jainak! A Le Male Classique Eau Fraiche szintén édesebb alapokra épült tiszta felhangokkal játszó parfüm.

Idén a Jean Paul Gaultier limitált kiadása szuperhősök segítségét kéri a Gaultier-küldetés teljesítéséhez. Erősek, nincs bennük félelem, bátran szembe néznek a kihívásokkal. Két történet, egy közös jövő. Lent a csúcs illatok, a Classique és a Le Mâle. Fent pedig a leghíresebb intergalaktikus szuperhősök: Wonder Woman és Superman. Végre együtt! Vállvetve harcolnak a fontos küldetés sikere érdekében. Készen állsz? Orr aktiválva. Hitelesítés rendben. START! Öveket becsatolni, felszállás indul!

Illatjegyek:

EAUX FRAICHES CLASSIQUE Wonder Woman női illat 100 ml 25.800 Ft

fejjegy: gyömbér, citrom sorbet, nádcukor juice

szívjegy: tiare virág, narancsvirág, jázmin tea

alapjegy: labdanum, vanília, pézsma

EAUX FRAICHES LE MALE Superman férfi illat 125 ml 25.000 Ft

fejjegy: neroli, aldehidek, menta

szívjegy: öblítő, zsálya

alapjegy: szantálfa, tonkabab, vanília

Kizárólag Müller parfümériában kaphatóak!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter