IsaDora tavaszi újdonságok

Nude, matt és természetes…ezekkel a szavakkal lehet összefoglalni, hogy milyen trendekkel találkozhattok ma a drogériákban. Az IsaDora tavaszi újdonságai tökéletesen leképezik a mai divatot, talán sosem volt ennyire natúr és természetes a sminkpaletta, mint most. Úgy érzem, hogy az előző évek felfutó-lefutó trendjei közül jó érzékkel kiválasztották azokat, amelyeket mi, hétköznapi nők, lányok, anyák is könnyedén viselni tudunk.

Alapozás

Először is a tökéletes alapozás! Nagy rajongója vagyok a márka Cover Up alapozójának, nálam az eddig mindent überelő Estée Lauder Double Wear mellé került fel a dobogóra. Tökéletes, de természetes fedés, tartós, észrevétlen. Emellett használom a Cover Up stick alapozót, ha elég egy könnyed alapozás (mondjuk nyáron). Most pedig itt a Cover Up korrektor! Egy csavarós stiftet kell elképzelni, amelynek a végén egy szivacsos applikátor van, amelyre a csavaros vég segítségével ki tudjuk adagolni a korrektort. Mondanom sem kell, hogy minimális elég belőle, szóval ne kezdjük el vadul csavargatni. 4 különböző bőrszínben kapható, plusz a kipirosodás, hajszálerek eltüntetésére egy zöld, a szem alatti sötét karikák ellen pedig narancssárga árnyalat. 4,2 ml, felbontás után 6 hónapig használható (elméletileg), de én az előző korrektoromat is több mint egy évig használtam, ezzel sem fogok szívbajoskodni. Megjegyzem, van, aki betartja ezeket a szavatossági időket? 🙂 A kollekció szupersztárja a korrektor paletta. Nekem az előző kollekciókból lévő paletta van meg, must have, egyszerűen imádom. Nem mondom, hogy minden árnyalata maradéktalanul elfogyott, mert bőséges adagolású a paletta, de rendkívül praktikus volt, hogy egy kézben, mint egy paletta, reggel könnyen korrigálhattam a bőrhibáimat (van mit). Tegyetek vele egy próbát!

Pillák

Bevallom őszintén, hogy a Big Bold szempillaspirál után nehezen tudok elképzelni jobbat. Az IsaDora legújabb spirálja, a Grand Volume Lash Curler viszont igazi időutazó példány, éppen olyan a keféje, kivitelezése, mint egy spéci szempillaspirálomnak, amelyet évekig használtam főiskolás koromban (annyira spéci, hogy nem emlékszem a márkájára, csak arra, hogy mindig a Keleti pályaudvar melletti üzletházban szereztem be egy drogériában). Ívelt, kétvégű kefe, amely egyszerre dús és ívelt szempillákat eredményez. Még csak pár napja használom, így magasröptű véleményt még nem tudok mondani, de az tisztán látszik, hogy valóban szép ívelt pillákat varázsol. Ehhez azért trükkösen kell tartani a kefét, érdemes próbálgatni. Úgy veszem észre, hogy száradás után nem potyog le a szemem alá, ennél nem tudok utálatosabbat elképzelni, nálam ez abszolút “megy a kukába” kategória.

Ajkak

Az a helyzet, hogy jelenleg olyan rúzsokra vágyom, amelyek nem túl harsányak, hétköznap is remekül használhatóak és szinte minden szetthez passzolnak. Na, ez a nude! De annak van vagy ötven árnyalata, és megfigyeltem, hogy nekem sajnos a legtöbb nem áll jól. Szóval keresem az igazit. Vagy sárgítják a fogamat, vagy éppen beleolvadnak a bőrszínembe (helló, kreol vagyok). Rájöttem, hogy a kicsit erőteljesebb barnásabb, rózsásabb árnyalatok között kell kotorásznom. Most dőzsölhetek, mert a Liquid Matt Lips ultra matt rúzsai már 10 árnyalatban kaphatóak, a legújabb, amit kipróbáltam a 14 Pink Lady, amely látszólag erőteljes rózsaszín, de az én sötétebb ajkaimon klassz színe van. Plusz piros pont, hogy brutál tartós, és komfortos viselet, annak ellenére, hogy matt, tehát elvileg összehúz az ajkakon. Szeretni fogom, mert stílusos és trendi benyomást kelt. A sorozat másik szála a Matt Metallic folyékony rúzs, a bevállalós nőknek, mert nekem kicsit túl sok a csillogás, max buliba, partiba tudom elképzelni, mostanság viszont ritkán járok ilyen helyekre. Fiatalos, bevállalós csajoknak mondjuk a Soundra 🙂 No, de ami az én babám, az a Twist-up gloss stick, magyar nevén ajakdúsító szájfény. A Twist-up sorozatot tavaly nyáron szerettem meg, a színezett ajakápolójával, a mostani “rúzsok” pedig ötvözik az ajakápoló, a szájfény és a rúzs minden jóságát: finoman színeznek, ápolnak. Én a nude, középbarna Bare Belle-t használom, abszolút természetes hatású, krémes és fényes hatású rúzs. Persze, nem kifejezetten tartós, szóval vinni kell magunkkal, de cserébe diszkrét sminket eredményez. Szemezgetek a többi árnyalattal is, nekem az ilyen praktikus, hétköznapi termékek nagyon bejönnek. Ha pedig egy kicsit erőteljesebb, matt hatást szeretnénk akkor a Twist-up matt sorozatában érdemes kotorászni, a Rose Rebel épp az a sötét rózsás árnyalat, ami napsütötte bőrön is jól mutat.

Körmök

Évek óta használom az IsaDora körömlakkjait, szép kis gyűjteményem gyűlt már össze. Van, amelyik bizony jó pár éve megvan, egyik sem száradt be, színeződött el vagy ment volna tönkre. A körmöm is jól tolerálja, rajtam 3 napig stabilan megmaradnak, ami nálam nagy szó. A Wonder Nails új, tavaszi színei üde nude árnyalatúak, barack, levendula, gyöngy, halvány szürke és mogyoró színekben. Körömlakkok alá mondtam már, hogy a Rock Base alapozót használom? Meg úgy magában is, ha nincs kedvem lakkozni.

Szemek

Végül jöjjön az, amit már nagyon szerettem volna kipróbálni. A pizzaszeletelős vagy görgős, guruló tust! Ráadásul barna színben, mert abban valami csodás! Körülbelül 14 éves korom óta tusvonallal hangsúlyozom a szemem (most vagyok 40), szóval azt gondoltam, hogy engem meglepni nem lehet ebben a témában semmivel, hát sikerült. A profik egy rövid szőrű, merevebb ecsettel tudnak legszebb tusvonalat húzni, az összes többi csakis a kezdők kedvéért lett kitalálva. Csakúgy mint a görgős változat is. Nekem nyilván nem áll kézhez, meg kell vele tanulni bánni (nem nagy kedvem van hozzá így 26 év gyakorlással a hátam mögött), de tény és való, hogy ha az ember keze rááll, akkor működik. Egy festékadaggal a Roll-on eyeliner-ből simán egy szemet ki lehet festeni, de korrigálni nehéz a tusvonalat, és ki kell feszíteni a szemhéjat ahhoz, hogy az apró bőrredőkön ne ugorjon meg a görgő. Még barátkozunk. Vízálló, nagyon tartós, és a barna árnyalat nagyon szép, sokszor kifejezőbb, mint a drámai fekete.

Az IsaDora újdonságait már kereshetitek a Douglas parfümériákban, a Douglas webshopjában, valamint bővebben olvashattok a termékekről az IsaDora magyar nyelvű honlapján.

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter