Hollywoodi mosoly – most Te is kipróbálhatod!

 

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de irigykedve nézem a hírességeket, celebeket, hogy milyen szép fehér foguk. Nyilván ők sem száműzik a fogakat elszínező ételeket, italokat az életükből – nehogy már ne ihassunk meg egy csésze kávét vagy vörösbort büntetlenül, ugye – mégis hófehér, makulátlan fogsorral ragyognak bele a kamerába.

teeth-whitening-strips

Tudom, hogy a fogfehérítés az USA-ban már hétköznapi fogápolási rutinnak számít, nálunk mégis kevesen élnek a lehetőséggel, hogy kifehérítsék fogaikat. Bevallom, engem is a környezetemben tapasztaltak tartottak vissza a fogorvosi rendelőkben elérhető fogfehérítő eljárásoktól: szinte minden ismerősöm erős fogérzékenységről, fájdalomról számolt be, és végül nem érte meg a szenvedés, mert csak ideig-óráig tartott a csodás mosoly, a régi szürkés-sárgás fogszín újra felbukkant. Persze, tudom, hogy fehérítés után kerülendőek a sötét italok, a dohányzás és más egyéb, ami elszínezheti a fogakat, de kinek van ideje és kedve állandóan a fogorvosnál ülni?!

10-napos-doboz

Létezik olyan módszer, amely fájdalommentes, hatásos és otthon is könnyen használható? Bizony létezik! A legtöbb helyen a Whiteline fogfehérítő matricát javasolják, mely kvázi ugyanolyan elven működik, ugyanazon hatóanyaggal (hidrogén peroxid), csak éppen gyengédebb változatban, mely az otthonunkban is biztonsággal alkalmazható. A 10 napos fogfehérítő csomag jó pár árnyalatnyi világosítást ígér napi 2×30 perc használat után, azt gondolom ez olyan jól hangzik, hogy mindenképpen ki kell próbálni!

************NYEREMÉNYJÁTÉK!**************

Most egy szerencsés olvasónk valóban átélheti, milyen is a hollywoodi mosoly, és a Smilestrips.hu jóvoltából egy 10 napos fogfehérítő csomag boldog tulajdonosa lehet.

Nem kell mást tenni ezért a nyereményért, mint válaszolni az alábbi kérdésre:

A klasszikus Whiteline matrica hány százalék hidrogén-peroxidot tartalmaz?

A válaszhoz segítséget itt találsz: www.smilestrips.hu

A helyes választ az info@parfumblog.hu email címre várjuk 2015. szeptember 11. péntek éjfélig.

A nyertest emailben értesítjük!

Andrea



1 thought on “Hollywoodi mosoly – most Te is kipróbálhatod!”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter