Heti újdonság(ok): Párizsi lány felturbózva, Beyonce lágyan és a Clinique új boldogsága

 

Kell, kell, kell! Nekem a “sima” Yves Saint Laurent Parisienne is nagy kedvencem, de ez a felturbózott változat, a Parisienne L’Extreme igen jól hangzik, összetevőket tekintve: szeder, ibolya, rózsa, pacsuli, pézsma és szarvasbőr. Érzéki, lilás üvege gyönyörű.

 

 

A Heat nagy sikerét meglovagolva Beyonce megalkotta a következő illatát, a Heat Rush-t. Az új illat a Heat alapjaira épített új illat: a szenvedélyes fűszereket felváltották a lágy, romantikus gyümölcsök, melyek az egzotikus virágokkal friss és fiatalos illatot eredményeznek. Beyonce új parfümjét a nők minden korosztályának ajánlja, azoknak akik elegáns, mégis érzéki parfümöt szeretnének magukon viselni.

Clinique Happy mára már klasszikussá vált, a Bloom sorozata évről évre vidámabbnál vidámabb parfümökkel ajándékoz meg bennünket. A Happy in Bloom 2011 érdekes összetevőket, azaz inkább kompozíciót tartalmaz: édes gyümölcsök, zöld jegyek, vizes jegyek, harsány virágok és fás jegyek. Érdekes kavalkádnak tűnik, én kipróbálnám!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter