Heti újdonságok: Hilfiger, Del Pozo, L’Occitane és Burberry

Ebben a pár hétben igen szerény volt az új parfümök felhozatala. Azért van miből válogatni!

Tommy Hilfiger Eau de Perp Tommy

Flancoló fiataloknak tervezte Hilfiger a Tommy sorozat legújabb darabját. Az Eau de Perp Tommy Girl rózsabors, viola és berganott fejillattal indít, elegáns rózsa található a szívjegyben, míg az alapokban pézsma, szantál és galagonya van. A férfi Perp Tommy

 

 

 

Jesus Del Pozo Halloween Fever

Halloween rajongók, készüljetek: a Fevert a lendületes és dinamikus New York ihlette. Igazi nagyvárosi illatra számíthatunk! Telezsúfolták virágos (lótusz, rózsa, jázmin) és gyümölcsös (narancs, bergamott, barack) jegyekkel, melyek mellett pacsuli, tonkabab, vanília és ylang-ylang hozza a megszokott Del Pozo fűszerességet.

 

 

L’Occitane Lavender Eau de Cologne

Az idei nyár újdonsága volt L’Occitane háza táján a Lavender kollekció. Mivel olyan kevés jó levendulás illat van, érdemes a Lavender Eau de Cologne-t kipróbálni akár uraknak akár hölgyeknek egyaránt.

 

 

Burberry Body

A Test hamarosan kapható lesz nálunk is (elméletileg szeptember elsejétől). Addig is a szerencsések már kipróbálhatták, ha feliratkoztak a Burberry facebook oldalán a mintáért (az enyém még nem érkezett meg…) A ciprusos-virágos illat nagy durranás lesz a piacon (várhatóan), azoknak kedvez, akik a finom és elegáns illatokat kedvelik. Barack, frézia, üröm lesz a fejjegyben, rózsa és írisz a szívjegyben, kasmírfa, szantál, ámbra, pézsma és vanília pedig az alapjegyben. Várom!

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter