Heti újdonságok: Dior, Boss, Laura Biagiotti, Comme de Garcons és Diptyque

Christian Dior parfümháza új Addict sorozattal jelentkezik, egyszerre 3 darabbal bővíti az eddig már 13(!) parfümből álló kollekciót. Aki ismeri az Addict parfümöket, az tudja, hogy egyrészt rendkívül erotikus, érzéki és határozott illatú a “sima” változat, a 2. és Shine változat pedig finom és nőies illat egyszerre.

Lássuk az új darabokat!

Dior Addict Eau Sensuelle

Finom, virágos illat, melyben a púderes rózsa és a cédrus kapja a főszerepet.

Dior Addict Eau Fraiche

A szikrázóan friss, pikánsan gyümölcsös nyár illata, tele citrussal, gránátalmával.

Dior Addict Eau de Parfum

Klasszikusan orientális és modern összetevők összeállnak egy igazi nehézbombázóvá: “éjszaka királynője” virág tombol a szívjegyben. Izgalmas lesz:)

 

Hugo Boss elcsábította Gwyneth Paltrow-t az Estée Laudertől, és az eredmény az új Boss Nuit Pour Femme parfüm kampánya lesz. Az illatról még nem lehet tudni pontos adatokat.

 

Sokan sajnálják, hogy az orientális illatok egyik gyöngyszeme, a Laura Biagiotti Venezia már nem kapható régi formájában. Sajnos az új Venezia már nem a régi, de most itt az új Venezia Eau de Toilette, mely hasonló a Venezia 2011 illatához, csak kapott egy cseppnyi édeskés gyümölcsös akkordot, és egy kis tiszta ámbrát.

 

Pikáns, provokatív, egyedi és megunhatatlan: ez a Comme de Garcons, a francia-japán niche parfümház. Új sorozatuk, a Play 3 uniszex parfümöt takar.

A Play Red orientális-fűszeres parfüm osmanthusszal, rózsaborssal, fahéjjal, szegfűvel és tolu balzsammal.

A Play Green mi más lenne, mint aromás-zöld illat borókával, citrusokkal, fás jegyekkel.

A Play Black fás-fűszeres parfüm, fekete teával, hárssal, mohával, tömjénnel és ibolyával.

 

Beharangozták már az új Diptyque parfümöt,  mely a Volutes nevet fogja viselni, és dohány-írisz összetevők lesznek benne.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter