Halle Berry és kedvenc parfümjei

Eddig is jelent már meg néhány cikk hírességek kedvenc parfümjeiről, jöjjön most a szépséges Halle Berry. Az Oscar-, Emmy- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő az első afrikai származású színésznő, aki a legjobb színésznő kategóriában Oscar-díjat nyert a Szörnyek keringője című filmben nyújtott alakításáért. Számos filmben szerepelt még, többek között a James Bond filmek közül a Halj meg máskor-ban, a Macskanőben, a Felhőatlaszban, mégis sokszor nem szakmai sikereiről, kedves mosolyáról és megnyerő szépségéről szóltak a bulvárhírek, hanem agresszív ex-férjéről és magánéleti kudarcáról. A szép színésznő úgy tűnik mostanra révbe ért és boldog, de vajon milyen parfümöket szeret. Ezt nézzük most meg lépésről lépésre.

halle berry

A színésznő egyik kedvence a L’Artisan Premier Figuier. Igazi fügés klasszikus, melyben nem csak füge, hanem fügefalevél, mandulatej, szantálfa, kókusz és szárított gyümölcsök is találhatóak. Ez a fás-édes-zöld finomság bizony a színésznő kitűnő ízléséről árulkodik.

Halle másik nagy kedvence kitűnően illik egzotikus külsejéhez, ez pedig nem más, mint Lea Calypso St. Barth-ja. Ez a parfüm egy vaníliás, pézsmás, mandulás édesség, kifejezetten orientális jelleggel. Lágy, gyöngéd, melegséget sugárzó krémes illat.

Az előzőnél egy sokkal ismertebb parfüm is Halle szívesen viselt illatai közé tartozik, mégpedig a 2002-es Clean Fragrance Clean for women. Szerintem sokaknak nem kell bemutatnom ezt a citrusos, friss energiabombát, melyben a limetól, a rózsaszín grapefruiton át, a narancsig szépen felsorakoznak a citrusok, szépen kiegészülve bergamottal, narancsvirággal, jázminnal, rózsával, ibolyával, liliommal, levendulával és pézsmával.

És amikor a színésznő valami nagyon virágosra és erőteljesre vágyik, akkor a Tubereuse Maitre Parfumeur et Gantier for women-t választja. Tubarózsa, rózsa és jázmin már eleve sejtetik a messzire érződő illatot, ráadásul ha hozzávesszük még a benne található pézsmát és ámbrát, akkor a hatás bombabiztos és hosszantartó.

Amikor a színésznő valami kevésbé elterjedt, de különleges illatot szeretne viselni, akkor választja a szép, letisztult, Japán inspirálta üvegű Sake Fresh for women-t. A grapefruitos, gyömbéres kezdés igazi nyári frissítőként hat. A lótusz, őszibarack és gyöngyvirág meghitté varázsolja. És, hogy ne legyen túl könnyen illanó és mindemellett még romantikus legyen, ehhez természetesen egy kis szantálfa, vanília és pézsma is kellett.

Emellett furcsa lenne, ha nem sorolná fel saját nevével fémjelzett parfümjeit a kedvencei között. Ezek közül legszívesebben a Halle Pure Orchid Halle Berry for women-t és az Exotic Jasmine Halle Berry for women-t viseli. Mindkettő egzotikus, míg az elsőt a papaya, kaktusz és orchidea teszi igazán lenyűgözővé, addig a második fásabb (cédrus, mahagóni kasmír-fa), púderesebb, a málnától, ibolyától, mimózától pedig izgalmasan romantikus.

Szylwy



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter