Good Girl, a parfümsorozat

Haha, épp rákerestem a Good Girl sorozatra és kidobta a Good Girls (Cseles csajos) sorozatot a kereső…hmm talán nem is véletlenül. Ugyanis a Good Girl parfümsorozatra tökéletesen illik ez a jelző!

Kissé csalódott vagyok. Használtam anno a Good Girl EDP-t, a Good Girl Legere-t, és nem bírtam ellenállni a Very Good Girl bájos púderességének, de a csapnivalóan gyenge tartóssága nekem elveszi az illattól a kedvemet. Ez van. Ennek ellenére a Very Good Girl a 2022-es év egyik slágerillata volt (van), a Good Girl sorozat pedig szélsebesen menetel a toplistákon, és lassan átveszi a La Vie Est Belle-től a vezető szerepet.

A Good Girl sorozat egy merész, mégis kifinomult illatkollekció, amelyet Carolina Herrera egyedi elképzelése inspirált a modern nő kettősségéről. A feltűnő, tűsarkú alakú üvegekben elhelyezett Good Girl illat minden nő számára megtalálható – az eredeti Good Girl-től az intenzíven csábító Good Girl Suprême-ig és a frissítő Good Girl Légère-ig, valamint a csillogó új Good Girl Superstars Collector’s Edition-ig.

Good Girl EDP

A jázmin édes, lélegzetelállító és csábító tulajdonságai, a Good Girl a nőiesség ragyogó fényét hozza. A Good Girl titokzatos oldalát a gazdagon illatozó Kakaó, az izgalmas Tonka fejezi ki, míg a Mandula és a Kávé merész vibráló jegyeket hoz.

A nő: csábító és erős

Alkalom: nappal és éjszaka

Illatcsalád: ámbrás virágos

Az illat: erőteljes és provokatív

Az üveg: A haute couture Good Girl tűsarkú cipő újratervezett fekete színben, amely tükrözi a sziluettjét inspiráló nők csábító személyiségét.

Good Girl Legere

Az eredeti illatnál könnyedebb és lágyabb Good Girl Eau de Parfum Légère a Jasmine Sambac Imperial, egy fejlettebb Tonkababot használ, amelyet krémes fák és a Dulce de Leche érzéki aromája fed. A Good Girl Légère újraértelmezi a modern femme fatale esszenciáját.

A nő: ragyogó és kifinomult

Alkalom: nappalra

Illatcsalád: ámbás virágos gourmand

Az illat: ragyogó és virágos

Az üveg: A Good Girl üvege szembemegy a konvenciókkal, egyesítve a haute couture esztétikát a technikai szakértelemmel. A sarok a Good Girl női erejét, titokzatos kettősségét, merész szenvedélyét és érzékiségét képviseli.

Very Good Girl

Az illat: A Very Good Girl egy meglepő illatos utazásra invitál, a játékos pajkos piros ribizli és az egzotikus licsi illatjegyeivel kezdődik, majd a rózsa csábító szívjegyeihez vezet. A vetiver és a vanília alapjegyei meglepő és kortárs befejezést biztosítanak.

A nő: rettenthetetlen és mesés

Alkalom: éjjel és nappal

Illatcsalád: virágos gyümölcsös ámbrás

Az illat: örömteli és magával ragadó

Az üveg: Az ikonikus Good Girl Stiletto új magasságokat hódít a lenyűgöző vörös lakkozott belsővel – ez a ház jellegzetes árnyalata, a szenvedély, a kifinomultság és a szépség szimbóluma.

Good Girl Blush

Az illat: A Good Girl Blush Eau de Parfum az érzéki vanília alap két különböző kivonatát állítja szembe a bazsarózsa szívének romantikájával – amelyet az egzotikus Ylang Ylang és az újrahasznosított rózsavíz két különböző formája alkot. A Good Girl Blush fenntartható forrásból származó vaníliát és ylang ylangot tartalmaz.

A nő: nőies és gyönyörű

Alkalom: nappali és éjszakai

Illatcsalád: gyümölcsös-virágos-virágos

Az illat: virágos és púderes

Az üveg: Az ikonikus Good Girl tűsarok friss romantikát kap egy finom pasztellrózsaszín árnyalatban, amelyet egy erőteljes arany tűsarok kontrasztosít.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter