Gabrielle, az új Chanel parfümvonal

Ha a Mon Guerlain parfüm bevezetése nagyot szólt, akkor a vadiúj, teljesen más koncepciójú Chanel parfüm, a Gabrielle megjelenése idén nyáron/ősszel az atombombához lesz hasonlatos. Tudjuk, hogy a márka nem kényezteti a rajongóit, és bár flankerekben nem szűkölködik, vadiúj illattal ritkán áll elő (lásd a férfi Bleu). A Gabrielle arra a nőre utal, aki mert nagyot álmodni, és merészsége, bátorsága, tehetsége a legmagasabbra emelte, kiépítette a Chanel birodalmat. A Gabrielle vonal már 2016-ban táska formájában megjelent, ehhez fog csatlakozni a Gabrielle parfüm is. Az arca, döbbenet de Kristen Steward lesz! 😡 Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy mit látnak benne…se nem tehetséges színésznő, se nem kiemelkedően jó reklámarc. Ennél már csak Hermione lenne rosszabb…a félre a tréfával, ezek szerint az örökké tátott szájú Bella bejön a Chanel fogyasztóknak.

Nagyon vagány módon szedték fejezetekre a Chanel történetét és mondanivalóját, már a 20.-nál tartunk, érdemes a Chanel Youtube oldalán végignézni őket!

Amint megtudok részleteket, azonnal jelentkezem!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter