Estée Lauder Legacy kollekció Frederic Malle vezénylésével

Öt egyedi illat Mrs. Estée Lauder által. Olfaktív mesterművek, amelyek megváltoztatták a világot, érzékeltetve és megtapasztaltatva az amerikai illatokat. Most, zseniálisan továbbfejlesztve a az elismert parfümszerkesztő Frédéric Malle.

5 ikonikus Estée Lauder illat, amelyek ma már a klasszikus vonalat képviselik, ráncfelvarráson estek át Fredetic Malle parfümőr kezei által. Az Azuree, az Estée, a Knowing, Private Collection és a White Linen illatok Legacy néven újulnak meg. Nézzétek meg, milyen csodálatos kampányt forgattak Caroline Murphy modellel, aki az Estée ikonikus arca volt.

“A nő tévedhetetlen ösztöne és annak sokrétűsége. Estée a alkotó. Estée, a tour-de-force. Estée az ikon. Éteri portrék átalakulva egy időtlen kollekcióvá, melynek ereje, mágnesképessége, és érzékisége még mindig megmaradt. Kitörölhetetlen. Utánozhatatlan. Öt egyedülálló illat, melyeket szuperlatívuszos összetevőkkel készítettek, és mind az öt érzékszervet megmozgatják. Öt olfaktív mestermű, amely megváltoztatta a világ érzékelését, és megtapasztalta az amerikai illatokat. Frédéric Malle parfüm-kurátort felkérték, hogy fejlessze ki ezeket az illatokat, forradalmi alkotásokat. Mrs. Lauder zseniális érzékenységét és művészetét, az ünnepelt parfümszerkesztő a maga áradó, lelkesítő fantáziájával és kreatív érzékenységével interpretálja, újragondolja ezt a legendás kollekciót a 21. század számára.”

Kisebb botrányt kavart az internetes fórumokon az új illatok ára, nos az eredeti illatok háromszorosába kerül, 280 dollárba…ez bizony sok! Vajon megéri értük? Nagyon szeretném kipróbálni, remélem, hogy hozzánk is megérkezik. A nemzetközi oldalon hozzá lehet jutni egy illatminta csomaghoz (30 dollár, bőven elég lenne kezdésnek). Ha valaki tud ebben segíteni, ne tartsa magában 🙂



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter