Dolce & Gabbana Light Blue Forever

Felújítjuk a lakásunkat, és most anyukámnál húzzuk meg magunkat. Nomád élet, sok kompromisszummal jár. No, meg azzal, hogy anyukám all time favorite, azaz signature parfümjére 1-2 alkalommal rárepülök. Ez pedig a Dolce & Gabbana Light Blue. Komolyan mondom, anyumnak nagyon jól áll, még most is, ennyi év távlatából. Csak ezt használja, hiába próbálom megtéríteni. Én pedig kipróbáltam, hogy egy kicsit mókázzunk, és nagyon jólesett napokig Light Blue-t viselni. Volt már Intense és egyéb nyári változata is, most pedig a Light Blue Forever az, amit szeretnénk kipróbálni.

A 2021-es nyáron a Dolce & Gabbana bemutatta a Light Blue Forever nevű új illatát, amely a 2001-es Light Blue és a 2007-es Light Blue Pour Homme ikonikus eredeti Light Blue limitált kiadása. Az üvegek sziluettje megegyezik az eredeti változatokéval, most világosabb kék árnyalatokban pompáznak, amelyeket a Földközi-tenger intenzív árnyalatai ihlettek. Az aranyszínű jegyek a hullámokon megtörő mediterrán nap káprázatos sugarait idézik. A Light Blue Forever egy napsütéses és érzéki illat, amely a hosszú nyári napok emlékét idézi fel a Földközi-tenger kékjében. Az Olivier Cresp parfümőr által megalkotott kompozíció a zöld Granny Smith alma és a calabriai citrom friss csúcsjegyeivel nyit. Narancsvirág és fehér virágok alkotják a parfüm szívét, egy vidám, napsütötte csokor megalkotására törekedve. Az alapillatban virginiai cédrus és kasmíra fehér pézsmába burkolt nyoma ér véget.

Fejjegyek: Smith alma, vérnarancs
Szívjegyek: narancsvirág, fehér virágok
Alapjegyek: kasmír, virginiai cédrus, fehér pézsma.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter