Diptyque ünnepi kollekció

Most már jó pár éve onnan tudjuk, közelednek az ünnepek, hogy megjelenik a Diptyque ünnepi gyerta kollekciója. Hagyományosan 3 fajta illatgyertya álla középpontban, idén sincs ez másképp, ugyanakkor egy csodás adventi kalendáriummal egészült ki a kollekció.

“Fedezze fel a diptyque limitált kiadású ünnepi kollekcióját, amely tele van illatos kincsekkel és meglepetésekkel. Varázsolja el a téli szezont új, ünnepi ruhába öltöztetett illatokkal, lakberendezési tárgyakkal, amelyekkel feldobhatja belső terét, és vonzó ajándékokkal, amelyekkel megörvendeztetheti szeretteit. Barangolja be a diptyque Különlegességek Kabinetjét, és ünnepelje az év végét kifinomult hangulatban!”

“Ünnepeljen 25 illatos kincsekkel, köztük új, limitált kiadású meglepetésekkel, különböző méretekben. Az ideális ajándék, amely december minden napját elvarázsolja, miközben visszaszámol az ünnepekig. A doboz az ünnepi szezon után is megőrzi varázsát: az egyes termékeket védő csomagolóhab könnyen eltávolítható, hogy helyet csináljon más értékek tárolására.” – 425 $

A három illatgyertya pedig:

Sapin – fenyőillat

Flocon – hópehely illat

Biscuit – fahéjas sütiillat

A diptyque termékeket nálunk a Neroli parfümériában keressétek (Budapest).

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter