Clive Christian Matsukita – parfümújdonság

A világ legdrágább és legexkluzívabb parfümjeiként emlegetett Clive Christian újabb illattal jelentkezett, amely kissé szakítva a hagyományokkal, nekem játékosabbnak tűnik, mint az eddigi illataik. Clive Christian 1999-ben alakult, amikor az azonos nevű angol tervező megszerezte a Crown Perfumery nevű parfümházat, amelyet 1872-ben alapítottak Londonban, és így nevezték el, miután Viktória királynő a királyi koronát a minőség és a kiválóság jeleként engedélyezte, hogy felhasználják.  A márka kifinomult művészetet kíván nyújtani, életre kelti az illatok ezeréves hagyományát, amelyben Clive Christian számára a luxus a tökéletesség és a hagyomány keresése határtalannak tűnik.

Az új illat – Matsukita – a Korona kollekció darabja, egy japán hercegnő ihlette, aki eleganciájával lenyűgözte a viktoriánus udvart. Ez a parfüm a legfinomabb összetevőkből álló misztikus bájt erős koncentrációban, az illatszer világában egyedülálló, hatalmas királyi örökséggel ragadja meg.

A zöld bergamott a pezsgő rózsaszín borssal és a fűszeres szerecsendióval találkozik, friss és élénkítő fejjegyekért, amelyet a kínai császári jázmin és a matetea virágos és füstös szíve fűz. A jázmin és a guajakolaj akkordja kiegészítik a fás árnyalatokat, míg a gazdag borostyán, a fenyő balzsam abszolút és a halk pézsma érzéki és meleg alapot képez. Titokzatos és összetett illat, 252 egyedi összetevővel és kiemelkedő 25% -os parfumkoncentrációval.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter