Carolina Herrera Bad Boy – parfümújdonság

Carolina Herrera új kalandba vág bele a lenyűgöző Bad Boy illattal, amely az örök lázadó mítoszát modern színezettel meséli újra. Bad Boy, akinek van bátorsága megszegni a szabályokat és saját útját járni. A lázadás modernkori megtestesítőjének személyiségét kettősség jellemzi: egyszerre erős és érzékeny; domináns és empatikus; hősies és sérülékeny. Bátorságának titka abban rejlik, hogy képes kifejezni és megosztani másokkal érzéseit. A BAD BOY óda a lázadó férfiakhoz, akik harcolnak az elveikért és önazonosak.  Az „Olyan jó rossznak lenni” szlogen hűen összefoglalja az új kreáció üzenetét. A BAD BOY szimbóluma a villámlás. Hősiességet és erőt sugall, egyben Bad Boy személyiségének allegóriája: kiszámíthatatlan, szokatlan, vonzó és lenyűgöző. BAD BOY elcsábít és rabul ejt, gyorsan és pontosan, villámcsapásként hat.

Carolina Herrera de Báez, a Carolina Herrera illatház kreatív igazgatója Quentin Bisch és Louise Turner parfümőrökkel dolgozott együtt a varázslatos aroma koncepciójának kidolgozásában. A kreatív páros intenzív és élénk jegyekben gazdag fantasztikus parfümöt alkotott. A BAD BOY keleties-aromás illat, a kompozíció az ellentétek vonzására épül: ragyogó zsálya, zöld bergamott és bors elegyedik érzéki, sötétebb tónusú tonkababbal, kakaóval és ámbrás-fás jegyekkel. A BAD BOY tudatosan a modern férfi természetének ragyogó és sötétebb árnyoldalait jeleníti meg. Az illatüveg koncepciója és villámformájú dizájnja technikai kihívást jelentett. Merész és feltűnő formavilága magában egyesíti a BAD BOY tulajdonságait. A villám elegáns és titokzatos éjkék színt, valamint stabil tartást biztosító aranyszínű talapzatot kapott.

A kommunikációs kampány középpontjában BAD BOY, az őstípus lázadó férfi áll, kirobbanóan energikus és erőteljes karakterrel.  Amerre jár, lenyűgöző benyomást tesz az emberekre. Sétál New-York utcáin és háta mögött minden megváltozik. Léptei nyomán formálódik a város, egyéni varázsának senki sem képes ellenállni.  Vonzza a tekintetet, képtelenség nem észrevenni. Fénylőn izzik körülötte a levegő, amely különlegessé és egyedivé teszi megjelenését.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter