Burberry Goddess Intense – parfümújdonság

Épp a budapesti reptéren válogattam a parfümújdonságok kötött, elütve az időt a repülő indulásáig, amely jól megérdemelt nyaralásunkra repített el bennünket, és a Burberry legújabb dobása, a Goddess ott virított a tax free shop közepén egy gusztusos display-en, nyilván hívogatnia sem kellett nagyon, hogy “Gyere, próbálj ki!”, mert azonnal, előzetes papírteszt nélkül befújtam vele mindkét csuklómat. Hogy rövidre zárjam: először bántam, utána csak gyönyörködtem benne. Tudhattuk, hogy ebből sorozat lesz, így idén itt az intense változata az Istennőnek!

A belső erő! A Burberry Goddess az önbizalom, az erő és a kedvesség által megtalált önfelfedezés története. A naplemente színei által inspirált Burberry Goddess Eau de Parfum Intense szögletes üvegbe könnyű, borongós illattal van töltve. A Goddess Eau de Parfum jellegzetes vaníliatrióját egy negyedik vaníliafa (vanilla SFE) erősíti fel, amely füstös karakterrel bír. Fényes levendula esszenciával kombinálva élénk fás aromával fokozza az illatot. Elegáns gourmand-aromás illatának ikonikus vanília trióját és ragyogó levendula esszenciáját a vanília fás jegyei és a pacsuli érzékisége gazdagítják. Míg a vanília fejjegyének tiszta, természetes árnyalatait az infúzió bontakoztatja ki, az innovatív eljárással feltárt vanília kaviár finom fekete gyöngyei a napfényt idézően édesítik meg az illatot. Az illat leszáradásának a vanília bab árnyékában megbúvó vanília abszolút ad rejtélyes szelídséget, melyet a vanília fás jegyeinek füstös vibrálása fokoz a végsőkig. A mámorítóan érzéki Goddess Eau de Parfum Intense követi az alapillatot fenntarthatósági törekvéseiben, csakis vegán összetevőket felhasználva az illat megalkotásakor.

A Burberry Goddess Intense parfüm a Burberry márka újabb alkotása, amely a luxus és az erőteljes nőiesség megtestesítője. Ez az illat a márka ikonikus stílusának és brit örökségének újragondolása, amely modern és magabiztos nők számára készült. Az “Intense” változat a Burberry Goddess eredeti illatának egy mélyebb, érzékibb interpretációja, amely erőteljesebb és tartósabb jelenlétet biztosít.

Illatjegyek

Fejjegy: Az illat friss és élénk kezdést kínál, amelyben a gyümölcsös és fűszeres jegyek dominálnak. A citrusos jegyek frissességet és energiát sugároznak, míg a fűszerek egy kis csavart és mélységet adnak az illat nyitányához.

Szívjegy: A virágos és aromás akkordok kerülnek előtérbe. A jázmin és a rózsa finomsága, valamint a levendula nyugtató illata egy elegáns, mégis modern nőiességet képvisel. Ezek az összetevők harmonikusan egyesítik a lágyságot és a határozottságot.

Alapjegy: Az intenzív mélységet az alapjegyek adják meg, ahol a vanília és a tonkabab találkozik a meleg, fás jegyekkel, mint a szantálfa és a pacsuli. Ezek az összetevők a parfümöt rendkívül tartóssá és érzékivé teszik, tökéletesen lezárva a kompozíciót.

Miért különleges?

A Burberry Goddess Intense nem csak egy illat, hanem egy kifejezésmód is. Az erő és a nőiesség egyensúlyát testesíti meg, egy olyan parfüm, amely önbizalmat és eleganciát sugároz. Ideális választás azoknak, akik szeretik a mély, tartós illatokat, és egy olyan parfümöt keresnek, amely kitűnik a tömegből, miközben elegáns marad.

Hogyan viseld?

Ez az illat különösen alkalmas esti eseményekre, különleges alkalmakra vagy hűvösebb időjárásra, amikor az intenzív és érzéki illatjegyek igazán ki tudnak bontakozni. Az “Intense” változat hosszan tartó hatásának köszönhetően elegendő egy-két fújás a nap folyamán vagy az est folyamán.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter