Bond No.9 Madison Square Park – parfümkritika vendégszerkesztőtől

Bond-ék “Madison Square Park “névvel ellátott parfümje már előrebocsájtja mire számíthat a parfümre vágyó  vásárló.  Ez a parfüm szintén az ellentétek “harca”. Megjelenik benne a nagyvárosi élet nyüzsgése, az izgalmas élet, és egyben a nyugodt élet is, a virágillatok elegyén keresztül. Mindez harmonikus összhangban.
Maga az üveg is nagyon árulkodó.  Pink színű üveg a fiatalság, a merészség szimbóluma, ahol a zöld rózsa szokatlan hatást kelt, amely a frissesség záloga is egyben.

Madison_Square_Park_WhiteBgrd_Hires_large

Tömény formában inkább a fekete áfonya fanyarsága, egy kis édes illatba ágyazva. Elsőre leginkább egy megszokott illatvilágra asszociál az ember, de ahogy a mondás is tartja.. ne ítélj elsőre.
Miután kipróbáltam ezt a parfümöt,  gyümölcsökből leginkább a szőlő és egy érdekes fűszeres illattal tudtam volna jellemezni. (Számomra a nagyvárosi jelleget például itt is tükrözi)
Ahogy a levegő eljárta az illatot, egyre inkább megjelent a  virágillat, amelyből leginkább a tulipán és a rózsa érződött ki. A szabadság, frissesség  szavainkkal nagyon jól jellemezhető ez a parfüm. így leginkább a hétköznapi használatra tudnám ajánlani. Kevésbé alkalmi,  de különleges illata révén mégis képes megállnia a helyét.

Edoo



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter