Beetlejuice Beetlejuice x Lush Lush

Gondolom, már mindenki szembesült vele, hogy egyik szerdán még az évszázad legmelegebb nyári napját éltük, rá következő nap, pedig beköszöntött a november. Azóta sajnos a Boris ciklon árvizet is kavart, az időjárás is visszaállt kora őszi hangulatra, és az üzleteket elárasztották a halloween-i, őszi termékek. No, meg a mozit is.

Az idei halloweeni mozis szenzáció egyértelműen a Beetlejuice 2, azaz a Beetlejuice Beetlejuice! Bevallom, az első részt iszonyú régen láttam, ezért pár hete újranéztük a gyerekkel..nos, nem győzte meg sem őt, én pedig jókat nosztalgiáztam. Szeretjük amúgy a borzongást, a jó poénokat, így adott, hogy bejöjjön a mókás szellemes film, majd meglátjuk, hogy a második rész mennyire lesz tini kompatibilis! Addig is tobzódunk a Lush Beetlejuice kollabjában.

Bob – fürdőbomba

Az a helyzet, hogy ez a fürdőbomba akkora poén, hogy egyszerűen nincs szívem elhasználni, így illatosítóként használom a fürdőszoba polcán. A szicíliai citrom illata friss és felemelő, a labdanumgyanta édes, földes illatot kölcsönöz a terméknek.  Már most nagy a hype körülötte, sokan szeretik!

Never Trusth The Livin – hanbfürdő

Életet lehel beléd ez a mennyei illatú habfürdő egy fáradt nap után. Grapefruit olaj és davanaolaj gyümölcsös illatára számíts!

The Juice is Loose – tusfürdő

Az abszolút kedvenc lett nálunk! Ez egy az egyben megegyezik a Grape Soda testpermet illatával. Nagyon intenzív, a bőrön sokáig érezhető. Szerintem illatos radír illata van, ha még emlékeztek azokra a szőlő illatú henger alakú radírokra. Klassz termék, soha nem szárítja a bőrt.

The Aftrelife – fürdőbomba

Kavargó fekete füst, és boszorkányság, borókabogyó és vadnarancs illattal, a benne lévő robbanócukor pedig felpezsdíti az álmos estédet.

A kollekciót megvásárolhatjátok a Lush üzleteiben, illetve a lush.com/hu webshopban, katt a linkre!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter