Beauty-percek: Tini Nindzsa Teknőcök x Lush

“Cowabunga, Lush-rajongók! Kevesebb műanyag, sokkal több pizza: megérkezett a TMNT X LUSH kollekció, limitált kiadású együttműködésünk mindenki kedvenc páncélos hőseivel a Tini Nindzsa Teknőcökkel. Vegyél egy szeletet műanyagszegény fürdő-, zuhany- és testápoló különlegességeinkből!”

Bevallom, a Tini Nindzsa Teknőcök nekem anno kimaradt, de a négy, reneszánsz művészekről elnevezett álarcos teknős alapsztoriját nagyjából ismerem, nyilván a popkultúra megkerülhetetlen részévé váltak. A Lush és a Paramount most az egyszer használatos műanyagok ellen kívánja felhívni a figyelmet, és egy szinte csak pucér termékekből álló limitált kollekcióval jelentkeztek, s nyilván a Tini Nindzsa Teknőcök 40. évfordulója tiszteletére lettek a teknőcök most a Lush nagykövetei. Nézzük a kollekciót!

Four Brothers fürdőbomba – ilyen óriási fürdőbombát ritkán látni, pláne olyat, amelynek a belsejében egy szappan van. A 4 tesó képében kapható bombák indiai citromfű illatát árasztják.

Krang tusfürdőzselé – imádom, hatalmas kedvenc ez a csápos agy formájú zselé, amivel tényleg élmény (és móka) a fürdés. Davanaolaj puhítja a bőrt és vanília segít megnyugtatni fürdés közben. A fém doboz újrahasznosítható.

Turtle Power szilárd testradír – jelenleg ez a legnépszerűbb a kollekcióból, imádják az emberek, amit nem csodálok! A finom szemű tengeri sóból és bambuszból készült testradírral élmény átradírozni a testet, a mangóvaj iszonyúan puhítja a bőrt, a tömjén és bergamott illata pedig felpezsdít. Vigyázat, ebben a hőségben olvad a termék, érdemes hűvös helyen tartani.

Goongala szilárd sampon – már évek óta nagy rajongója és fogyasztója vagyok a Lush szilárd samponjainak, Minden szempontból jobb, mint egy hagyományos sampon: tovább tart, pucér termék, nincs hulladék, a hajam és a fejbőröm imádja. Ez a limitált darab vízitormát, citromfűolajat és rózsaolajat tartalmaz.

Peace, Love & Pizza fürdőbomba – nyilván a legklasszabb a kollekcióban, egyszerre bomba, szappan és fürdőolaj, nagyon ötletes darab! A szalámi szelet őrület rajta 🙂

Green Machine habfürdő – ezek a habfürdők a legjobb darabok, nagyon sokáig kitartanak, ha mindig csak egy kis darabot morzsolsz a folyóvíz alá. Óriás habot eredményeznek és az illatuk mesés. Most sincs ez másképp, ibolyalevél vadító illatára számítsatok!

A kollekciót megtaláljátok a Lush üzleteiben és a Lush webshopján, katt a linkre!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter