Beauty-percek: NeilaCare

Az internet egyik kicsiny szegletében nyitott egy kis webshop, ami igazi aranybánya a kult beauty termékek rajongóinak, és az egyedi, organikus, természetes kozmetikumok, parfümök kedvelőinek. Régóta követem a Neilacare.hu Instagram oldalát, de amikor megláttam, hogy a Malin+Goetz termékek érkeztek hozzájuk, nagyon megörültem, mert rengeteg jót olvastam a márkáról nemzetközi oldalakon. Igazi, szívvel-lélekkel és ami fontos: szaktudással vezetett szépészeti online boltnak tartom, ezért szeretném, ha ti is megismernétek a kínálatukat. A Neilacare.hu igazi kis családi vállalkozás, ahol a kencék, krémek és beauty-termékek iránti rajongás már az anyatejjel, akarom mondani az apai örökséggel együtt ivódott bele a márka alapítóiba.

“A NEILACARE egy családi történetből született. A márkaalapító testvérpárnak, Böbének és Évának már a gyerekkorát is áthatotta a szépség világa. Vegyész édesapjuk a Caola kutatási igazgatója volt, pályafutása során legendás magyar szépségtermékek megalkotásában működött közre, míg sokat utazgató édesanyjuk zseniális, a 90-es években itthon ritkaságnak számító glossy magazinokkal látta el a lányokat.

Böbe útja a szépségszektorban vezetett tovább , 2012 óta Londonban dolgozik, mint „beauty expert” és kozmetikus. Gyógyszertárakban és vezető üzletláncokban – John Lewis, Harvey Nichols, Fenwick, Harrod’s, Selfridges – oktatta trénerként az eladókat, és olyan világmárkákkal dolgozott együtt, mint a Caudalie, Mustela, Loccitane, M.A.C, Charlotte Tilbury vagy a Bobbi Brown. Böbe Londonban már befutott, általa kipróbált „must have” termékeket, kihagyhatatlan alapdarabokat kezdett el hazahozni ajándékba, ezzel párhuzamosan pedig a munkájának köszönhetően már-már szépészeti mindentudóvá vált a barátok számára. Ebből kristályosodott ki Böbe és Éva fejében lassan a mára kattintható valósággá vált NEILACARE ötlete.

A NEILACARE Magyarországon még nem kapható vagy kevésbé ismert, de Londonban már bizonyított termékeket hozza el a magyar nőknek. A legújabb trendeket követve és a legmagasabb minőséget szem előtt tartva kialakított kínálattal dolgozik, amelyekben ugyanúgy helyet kapnak a külföldön keresett, válogatott alapanyagokkal dolgozó manufaktúrák, vagy luxus szépségmárkák, ahogyan a még csak feltörekvő, de izgalmas és ígéretes kisebb márkák is.” (neilacare.hu) 

A Neilacare.hu kínálatában valóban mindenki megtalálja a számára/bőrének legideálisabb kencéket. Kezdjük ott, hogy a legtöbb termék vegán, valamint természetes alapanyagokat használtak fel elkészítésük során. Nagyon tetszik, hogy csatlakoztak a zero waste mozgalomhoz, és számos ezt segítő kellék, kiegészítő kapható a webshopban. Egyébként “wellness” fül alatt számos izgalmas termék lapul, vagány illatgyertyák, arctisztító szivacsok és igen széles skálában fürdéshez kiegészítő eszközök.

Lássuk, hogy melyik termékeket érdemes kipróbálnotok a NeilaCare kínálatából!

Egyptian Magic Balm – az a bizonyos csodabalzsam, amit Madonnától Cameron Diazig fél Hollywood használ, valamint topsellig termék szerte a világban. Mit tud ez a csodabalzsam? Állítólag varászszer, a benne lévő méhviasz, méz és olívaolaj a legproblémásabb bőrt is helyrehozza. Univerzális, mert babapopsitól a kipirosodott arcig bárhová kenhető. Én már felírtam a listámra!

Soleil Toujours organikus fényvédők – az egyetlen olyan fényvédők, amelyek nem tartalmaznak oxibenzont vagy okktinoxátot. Tudjátok, ezek az anyagok azok, amelyek egyébként megtalálhatók a napvédő termékekben, és erősen allergén anyagok, valamint a kimutathatóan károsítják a korallzátonyokat. Hihetetlen belegondolni, hogy ami szuper találmánynak tűnt mondjuk 50 éve, az milyen károkat tud okozni a természetben. Ellenben napvédelem nagyon fontos, így örülök, hogy van olyan termék, ami kiváló alternatívát nyújthat.

Elemental Herbology cell plumping arckrém – díjnyertes hidratáló, amely 24 órás hidratálást biztosít, valamint kismamák is biztonsággal használhatják.

Malin+Goetz eukaliptusz dezodor – a márka ikonikus terméke, mindenhol bestseller, nálunk is. Nem csoda, könnyebb felsorolni, hogy mi van benne, mint hogy mi nincs…tele van csupa természetes összetevővel (eukaliptusz és citronella), állatkísérletmentes, vegán, és nincs benne semmi parabén meg alkohol, szóda meg alumínium. Az ára szerintem nagyon jó, ennyi pénzért remek organikus termék!

Bybi booster olajok – igazi toplistás válogatás, 4 db 15 ml-s boosterrel, amelyek természetes hatóanyagokkal fejtik ki azt a hatást, amelyet a most népszerű szérumok és kemikáliák kínálnak. Nagy a hype körülöttük, érdemes a válogatást beszerezni, állati jó kis dobozban érkezik.

Malin+Goetz parfümök – naná, hogy ez sem hiányozhat a listáról. Sok helyen olvastam a bizonyos Malin+Goetz rumos illatáról, ami végre itthon is kapható. Parfümrajongóknak kötelező!

Itt pedig azokról a termékekről olvashattok, amelyeket kipróbáltam.

Nézzétek meg a Neilacare facebook és Instagram oldalait, számos inspirációt, ajánlót találhattok itt, valamint a neilacare.hu oldalon melegen ajánlom az Interyou oldalt, ahol beauty szektorban dolgozó nőkkel készítettek interjúkat, nagyon jó volt olvasgatni ezeket a beszélgetéseket.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter