Beauty-percek: Avon januári újdonságok

Januárban is érkezett három Avon újdonság hozzám tesztelésre!

Nem bírtam megállni, elcsábultam én is a színes, csajos ecsetek iránt, ezért muszáj volt tesztelésre kérnem a két új színátmenetes sminkecsetet. Az egyik ecset legömbölyített végű, kellően duci, ideális bronzosításhoz, én is arra használom.  A másik ecset csapott végű, kifejezetten pirosítóhoz ajánlott. Egyik ecset sem darálja a púdereket, kellően puha, ugyanakkor van tartása, 1299 Ft-ért tökéletesen nyújtja azt, amit el lehet tőle várni. Nem mellesleg a gyerekem teljesen odavan érte. Én szívből ajánlom őket tiniknek első ecsetként, profibb, gyakorlottabb sminkelők azért komolyabb szerszámokhoz nyúlnak.

Nagyon szeretek mindent, ami csillog, legyen szó ékszerről, sminkről, bármiről 🙂 Simán használok napközben is glitteres szemfestéket, csillámokat. Nyilván lecsaptam a Show Glow krémes stiftre is, ami igazi kis univerzális darab. Lehet használni önmagában szemhéjfestékként, lehet kiemelőnek használni a szemen, lehet highlighter is az arcon, vagy akár a testen is. Azt viszont tapasztaltam, hogy kevésbé intenzív, mint a termékfotókon, szóval aki vad csillogást szeretne, nem ez lesz a kedvence. Viszont hétköznapokra pont elég.

Az Avon termékeit megtaláljátok az avononline.avon.hu oldalon.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter