Avon karácsonyi tippek és újdonságok

Még nem késő beszerezni az Avon kínálatából a legmenőbb darabokat, lássuk:
1. Először is kell egy jó illat! Na most az Avon Artistique sorozata több, mint jó, a legismertebb parfümőrök munkáját dicsérik ezek az illatok. A két új illat az ámbra (Ambre Ardent) és az oud (Oud Grandeur) körül forog. Az ámbra első kifújásra a Hermés L’Ambre és a Van Cleef Ambre Imperial szerelemgyereke. Az oud kellemesen puha, nem éles-tolakodó oud meleg, keleties jegyekkel. Mindkettő teljesen uniszex illat!
2. Ha megvan az illat, kell egy ütős smink! Imádni valóan fiatalos és játékos a Pearlesque paletta, ezen az áron érdemes tini lányunknak, ismerősünknek beszerezni, odalesznek érte! Külön pont a szép highlighterért!
3. A sminkhez kell egy jó eyeliner is, én szintén a Pearlesque sorozatból választottam a fekete, csillámos tust. Nyugi, nem vad, épp hogy csak finoman ragyog. Nagyon ajánlom, tartós darab.
4. Igényes, csinos dobozban érkezik a Planet Spa Blissfully Nourising shea vajas testvaj. Brutál tömény cucc, én az éjjeliszekrényen tartom, és esténként ezzel kenem kezem-lábam, száraz testrészeimet.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter