A hónap illata ? június

Bizony rohan az idő?és hát nyári idő, mint azt már megszokhattuk idén sincs. Az időjárás megint eltévedt, nekünk pedig – legnagyobb bánatomra – évről évre kevesebb jut a kedvenc évszakomból. Ezt az igazságtalanságot – hogy későn indul a nyár, ám rendszeresen augusztus 20-án véget is ér –  egy fantasztikus illattal szeretném feledtetni. A június hónap illatának ezúttal egy férfiparfümöt választottam, pontosabban mondva egy eau de cologne-t. A Florascent Habanna, egy igazi nyári, Kubát idéző illat, könnyed, modern klasszikus, csupa válogatott, minőségi, természetes nyersanyagokból. A neve Havannára utal és emlékeztet. Napsütés, könnyed laza elegancia és férfiasság tükröződik benne.

florascent-habana-natur-parfum

A Habanna titka a csarab és rózsafa meleg illata elegáns dohányjegyekkel, melyeket a narancsvirág, gardénia, kardamom és tölgyfamoha tesz fűszeressé, mégis nyáriassá. Kuba lüktetése, szivarfüstje messzire repít minket, abba az országba, ahol megállt az idő, az utcákat veterán autók járják, az emberek zenélnek, táncolnak a fantasztikus latin ritmusra. Kifújáskor citrusok és virágok illatát érezzük, vonzó, csábító és izgalmas megjelenítése a karib életérzésnek. Borsos fűszeressége és füstössége hihetetlenül férfiassá teszi a Habannát, de az előbb említett citrusos, virágos összetevők miatt a nyári illatok királya. És ha már a június ilyen esősre és az évszakhoz képest hűvösre sikerült, azért a június mégis csak a nyár kezdete, a leghosszabb nappalok időszaka, narancsszínű naplementék, a természet is ilyenkor a legüdébb, legvidámabb. Az év legjobb része a nyár, és már most fel-felvillan bennünk, hogy ha vége, milyen sokat kell majd ismét várni a következő nyárra. A Habanna nem hasonlít a tucatillatokra, egyedisége és különlegessége a minőségi összetevőiben rejlik. Ízig-vérig nyári voltában érződik, hogy megalkotója mennyire is szereti ezt a csodálatos szigetországot. Kuba ellentmondásokkal teli világa azonban nem érződik ebben az illatban, itt nincs semmi feszültség, semmi ellentmondás, az élet könnyed oldalát reprezentálja nekünk. A gondtalanság és időtlen elegancia örök együttese. Mélysége és bársonyos mivolta olyan, mint a kubai naplemente, mint a latin zene magával ragadó ritmusa, mint a kubai szivar és a luxus egybeforrt fogalma.

Ha kedvet kaptatok hozzá a Myropoliumban meg is tudjátok vásárolni.

Szylwy



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter