5 mézeskalács illatú parfüm

Mondanám, hogy ha karácsony, akkor mézeskalács illat, de nem lenne igaz, mert annyira szeretjük, hogy télen-nyáron képesek vagyunk sütni mézest. Ennek ellenére kétség kívül a karácsonyi időszakot imádom feldobni jellegzetes mézeskalácsos illattal, nem kell hozzá más, mint szegfűszeg, fahéj, kardamom, csillagánizs, gyömbér és szerecsendió. Ilyenkor előszeretettel használok ilyen fűszerezettségű illóolajakat a párologtatóban, és nyúlok olyan parfüm felé, amely ezekben az illatjegyekben gazdag.

Aquolina Steel Sugar

Kifejezetten alulértékelt illat. Friss, fanyarkás, férfias jegyek mellett (mint a levendula, dohány és a fás jegyek), berobban a mézeskalács illata. Férfiillat, nagyon kedvező áron kapható!

L’Artisan Parfumeur Tea for Two

A legendás teás illat, amelyet a márka közkívánatra visszahozott kínálatába. Tea, dohány, csillagánizs, fahéj és mézeskalács mellett bőr és méz van benne. Finomnak hangzik, nekem túl füstös, maszkulin, nem lett szerelem.

By Kilian Back to Black

Ha van kult gourmand illat niche kategóriában, akkor a Back to Black az! Szuper komplex, édes, fűszeres, füstös illat, illata a luxus csokoládékra hajaz. Nagyon finom.

Demeter Gingerbread

Tiszta mézeskalács illatú illat, édes és csípős gyömbéres akkordokkal. Sajnos gyengécske, de ennek ellenére mókás karácsonyi időszakban viselni.

Moschino Pink Bouquet

Fiatalos, pimasz márka a Moschino, és az illataik is ilyenek. A Pink Bouquet nevéhez hűen tele van virágos jegyekkel, melyeket édes, szirupos (rózsaszín) akkordokkal nyakon öntötték. Friss, vidám, bájos illat és szuperolcsó!



2 thoughts on “5 mézeskalács illatú parfüm”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter