4711 tavaszi virágillatai

Minden évben várható, hogy az ikonikus 4711 parfümház előáll egy új, limitált illattal. Az idei év virágillata a gyöngyvirág lett!

Az egyik legrégebben működő parfümmárka (1792 óta), a 4711 mindent megtesz azért, hogy a fiatal közönséget is bevonzza táborába. Ezért született meg a Remix és a Floral Collection, mely utóbbiban egy-egy ikonikus virágos összetevőt kiemelve jelentetnek meg újabb és újabb parfümöket a 4711 alapjaira építve. És a terv bevált, a márka szárnyal, az illataik pedig bájosak, hordhatóak és szerethetőek.

A 4711 Magnolia édes és bájosan virágos illata népszerű lett a parfümrajongók között, igazi romantikus atmoszférát nyújt viselőjének.

A 4711 Floral Collection Lily of the Valley bájos, finom illata a modern eleganciát és a krémes lágyságot képviseli. Citrusos a nyitásban, virágos a szívben, fás az alapban – ez az illat a frissítő átlátszóság és az átölelő textúra harmóniájával ragad magával. Egy friss virágcsokor ügyesen párosul egy könnyed vizes jegyzettel. Egy illat, amely felfrissíti a testet és a lelket, és gyengéd fátyolként bontakozik ki a bőrön.

“Kezdetben ez a könnyű, virágos illat édes, finoman zöld és citrusos jegyeket váltogat. Ennek a friss indításnak a megfelelő ellensúlyozására egy elegáns virágcsokrot alkottam gyöngyvirágból, rózsából és fréziából, egy csipetnyi vizes árnyalattal együtt. A textúra és a tartósabb illat érdekében a kompozíciót fehér pézsma, krémes szantálfa és tiszta cédrusfa zárja.” – Lucas Sieuzac parfümőr

A további jegyek közé tartozik a körte, a bergamott és a piros ribizli.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter