Zólyomi Zsolt parfümiskolája újra indul!

Azt gondolom, hogy igazi kuriózum egy parfümőrtől ellesni a parfümkészítés alapjait, belemélyedni a parfümök, illatok világába szakavatott “orr” segítségével, ez pedig nagyon kevés embernek adatik meg. Éppen ezért nagy öröm, hogy kis hazánk parfümőre, Zólyomi Zsolt újra megnyitja parfümiskoláját november 24-én, vasárnap. Nem is kell jobb reklám annál, ha elmondom, hogy Zsolt egyik volt tanítványát felvették a nagy múltú Grasse-i Parfümintézetbe. Egy szóval mindenkinek ott a helye, akit kicsit is érdekel a parfümök világa. Számomra a legszebb karácsonyi ajándék lenne! 🙂

Minden workshop egy illatos, koncentrált, interaktív kurzus lesz, amelyen akár 30 illatot is megszagolhatunk, ezért célszerű kipihenten, kozmetikumok használata nélkül érkezni. A tematika az egyes workshopoknál olvasható, és a négy Parfümismeret modul lefedi a parfümtörténelem, a nagy parfümházak, korszakalkotó parfümök és parfümőrök, a természetes és szintetikus alapanyagok és akkordok, a kivonási módszerek, a parfümcsaládok és főbb illatjegyeik, a kémiai és botanikai alapok, az illatpszichológia, a parfümstyling, a marketing és eladástechnika, a brandépítés, a parfümkészítés alapjainak és a parfümipari karrierlehetőségek témájának a teljes megismerését.

A végig gyakorlatorientált órák alatt nem csak vintage csodákat és újdonságokat fogunk megszagolni, a XIV. századi Magyar Királyné Vizétől kezdve a 100.000 eur/kg árú íriszkivonatig, hanem a parfümipar minden szereplőjének munkájával megismerkedünk. Örömmel várom azokat az érdeklődőket, akik nemzetközi luxuskozmetikai karrierről álmodoznak, legyenek aktív illatszeripari szereplők vagy parfümrajongók, kozmetikai cégek menedzserei és termékfejlesztők, parfümbolti eladók, szépségipari kreatív, marketing, PR-szakemberek, szakújságírók és beauty bloggerek, hogy Közép-Európában sehol máshol meg nem szerezhető kulisszatitkokat mutathassak nekik.

Helyszín: Szalon LaFayette, Hotel Le Méridien Budapest, Erzsébet tér (a Le Parfum Croisette parfüméria mellett)
A reggeli, bevezető workshop-on megszerzett ismeretekre alapozva három további haladó modul is indul már aznap, így kivételes módon egy teljes professzionális, parfümöknek dedikált napon el lehet mélyedni ebben a gyönyörű művészetben és luxusszakmában.
Ár: 27.000 Ft/workshop (a
 négy workshop együtt 89.000 Ft.)

A workshopok akár egyenként, ajándékutalvány formájában is megvásárolhatóak, és a jövőbeli időpontokra beválthatóak.

2014-ben pedig lesznek további tematikus workshopok, szakmai gyakorlatok és laborlátogatások, sőt, külföldi parfümkonferenciákra is elmehetünk együtt.
Információ és jelentkezés: Személyesen a Le Parfum Croisette parfümériában vagy a (+36) 30 4700 248 telefonszámon.

 zólyomi zsolt


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter